Διπλό για την Κ19 του Αστέρα στην Λαμία

Διπλό για την Κ19 του Αστέρα στην Λαμία

Νοέμβριος 10, 2018 - 18:00
0 σχόλια

Σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League πήρε η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί της αντίστοιχης ομάδας της Λαμίας για την 10η αγωνιστική.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων για την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ήταν ο Κωτσόπουλος στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 3' από βαθιά μπαλιά του Μιχελή, με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας. 

Στο 30' σε μια φάση που ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα, τον Τσιφτσή, ο Alibaba με κεφαλιά τροφοδότησε τον Κωτσόπουλο, ο οποίος έκανε το 2-0 με δεύτερο προσωπικό τέρμα. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο νε μεγαλώσει το δείκτη του σκορ, τελικά η Λαμία ήταν εκείνη που σκόραρε και μείωσε το σκορ στο τελικό 1-2. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Τανουσάι (87' Ζορμπάς), Kumadey, Μιχελής, Χριστόπουλος, Alagbe, Κάρδαρης (57' Αλμπάνης), Παπαδόπουλος, Κωτσόπουλος (88' Φωτόπουλος), Γλέζος, Alibaba

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.