Διονύσιος Καραφωτιάς: O Δήμος μας χρειάζεται σωστό σχεδιασμό και σκληρή, ομαδική δουλειά (pics,vid)

Διονύσιος Καραφωτιάς: O Δήμος μας χρειάζεται σωστό σχεδιασμό και σκληρή, ομαδική δουλειά (pics,vid)

Μάιος 15, 2019 - 19:20
2 σχόλια

«Η ''Νέα Τρίπολη'' και εγώ προσωπικά έχουμε την όρεξη για δράση και τις ιδέες για να πάμε τον Δήμο μας Ξανά Μπροστά»

Για τους προσωπικούς του στόχους αν εκλεγεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου μίλησε σε μία νέα συνέντευξη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης Διονύσιος Καραφωτιάς.

Ο κ. Καραφωτιάς διεκδικεί μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο συμπορευόμενος με τον κ. Σμυρνιώτη και με την παράταξη «Νέα Τρίπολη». Η εμπειρία του στον χώρο του πολιτισμού, αλλά και η θέση του ως εκπαιδευτικού του επιτρέπουν να γνωρίζει τις ανάγκες των δύο αυτών σημαντικών τομέων.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr, η  οποία ξεκίνησε έξω από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στο οποίο και διδάσκει,  η πορεία του στον χώρο της εκπαίδευσης αποτελεί εγγύηση για τους συνδημότες του.

Τα τελευταία 10 χρονιά που είναι στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, έχοντας δει τα πρόβλημα στη λειτουργικότητα των κτιρίων αλλά και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, τονίζει ότι είναι αμέριστη η συμβολή των συλλόγων γονέων στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών στα σχολεία, μέσα από εθελοντικές δράσεις και διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Ο Δήμος δεν μπορεί να έχει επάρκεια χρημάτων για να κάνει όλες τις επιτακτικές παρεμβάσεις και να επισκευάσει στα σχολικά κτίρια, αλλά με καλή διάθεση και σκληρή δουλειά θα μπορούμε με έναν σωστό προγραμματισμό να συντηρηθούν καλύτερα τα κτίριά μας

Ο κ. Καραφωτιάς μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους εθελοντές και το Ίδρυμα του κ. Μαρτίνου ο οποίος επισκεύασε μέσω της δωρεάς του τη στέγη του σχολείου στο οποίο διδάσκει.

Πρέπει να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός στη διοργάνωση των εκδηλώσεων και με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Μια πρόταση την οποία έκανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι να δημιουργηθεί ένα μουσείο του Αγώνα στο Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης

Επίσης, ο κ. Καραφωτιάς τόνισε ότι μέσω της τεχνολογίας μπορούν να αξιοποιηθούν και τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης έτσι ώστε να μην χαθεί ένα ακόμα μέρος της ιστορίας μας.

Χρειάζεται ένας ετήσιος σχεδιασμός για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, τόνισε ο κ. Καραφωτιάς, επισημαίνοντας ότι  πρέπει να γίνεται πιο σωστή διαφήμιση των εκδηλώσεων, έτσι ώστε η Τρίπολη να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες και να γίνει ένα κέντρο πολιτισμού. 

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο κ. Καραφωτιάς μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους αν εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης. Η εκπαίδευση είναι ένας χώρος τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά και από την ιδιότητά τους ως εκπαιδευτικός σημειώνοντας ότι γονείς, εκπαιδευτικοί και φυσικά μαθητές μπορούν να συνεισφέρουν τα μέγιστα για να γίνει η Τρίπολη μια σύγχρονη πόλη, μια πιο ανθρωπινή πόλη μέσα από την εκπαίδευση. Επίσης, ο πολιτισμός μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη στην πόλη. Εκτός από την επισκεψιμότητα, μπορεί να γίνει και προώθηση των τοπικών προϊόντων,μέσω της τέχνης και του πολιτισμού.

Για να γίνει η Τρίπολη επίκεντρο του πολιτισμού και της τέχνης

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη Καραφωτιά


2 Σχόλια

Συμφωνώ. Ο δήμος μας χρειάζεται σωστό σχεδιασμό και σκληρή, ομαδική δουλειά. Δεν χρειάζεται ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν το τιμόνι του δήμου για να ξεχρεώσουν τις επιχειρήσεις τους. Γι' αυτό θα ψηφίσουμε Κώστα Τζιούμη αδερφέ. Sorry, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια..That's life..

Θα ψηφίσετε Τζιούμη μετά τα σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν ότι έ***; Μάλλον θα είστε του ίδιου συναφιού κύριε και εσείς που το γράφετε το σχόλιο το κακαντρεχές...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.