Δίνουμε αίμα, δίνουμε αγάπη: Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο «Άξιον Εστί» (vid)

Δίνουμε αίμα, δίνουμε αγάπη: Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο «Άξιον Εστί» (vid)

Νοέμβριος 23, 2015 - 13:15
0 σχόλια

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «Άξιον Εστί» διοργανώνει στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου 2015, μία ακόμα εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία», αποτελούμενη από προσωπικό 10 ατόμων υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της αιμοδοσίας.

Κάθε άνθρωπος ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ζωή και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Προσφέρουμε απλά και πηγαία χωρίς αίσθηση υπεροχής μία φιάλη αίμα και όλοι μαζί ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης,ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησαν τη Δεύτερα 23 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγούλης η παιδίατρος στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης κυρία Νικολέττα Κοτταράκου και ο κ. Γεράσιμος Βάκρος, εθελοντής του συλλόγου και μεγάλος υποστηρικτής με την Ομάδας Έλευσης.

Είναι στάση ζωής η προσφορά αίματος, τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος προσκάλεσε για μία δεύτερη φορά τους πολίτες της Αρκαδίας να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να χαρίσουν αγάπη, δίνοντας μόνο 10 λεπτά από το χρόνος τους, χαρίζοντας αίμα και ζωή στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου 2015, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την 2η εθελοντική αιμοδοσία του στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη, πάντα με την στήριξη της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας η οποία στηρίζει αυτή την δράση. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί και τις τρεις μέρες από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 6:00 το απόγευμα.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις λεπτομέρειες και αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια.

ε.κ

 

Video: 

ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ 2η Αιμοδοσία

ArcadiaPortal.gr Δίνουμε αίμα, δίνουμε αγάπη: Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο «Άξιον Εστί»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.