Δημοτική Ενότητα : Το νέο Δ.Σ. της Τηλεθέρμανσης και η Διοίκηση του Δήμου προσπαθούν να καπηλευθούν τις προσπάθειες άλλων

Δημοτική Ενότητα : Το νέο Δ.Σ. της Τηλεθέρμανσης και η Διοίκηση του Δήμου προσπαθούν να καπηλευθούν τις προσπάθειες άλλων

Ιανουάριος 13, 2020 - 10:56
0 σχόλια

Από την δημοτική παράταξη Μεγαλόπολης Δημοτική Ενότητα , κυκλοφόρησε το δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την ένταξη στο ΕΣΠΑ της Πράξης «Επέκτασης Δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης – Β΄ΦΑΣΗ» συνολικού προϋπολογισμού 10.267.872,00€, που περιλαμβάνει δίκτυο διανομής, ένα ακόμη θερμοδοχείο, αντλίες μεταφοράς και διανομής ζεστού νερού, προμήθεια και εγκατάσταση 500 θερμικών υποσταθμών, προμήθεια και εγκατάσταση πεδίων inverter.

To παραπάνω έργο είναι τεράστιας σημασίας για τον Δήμο μας γιατί ανοίγουν νέοι δρόμοι στην τοπική ανάπτυξη, που θα συμβάλει στην οικονομική και κοινωνική ανάταξη της περιοχής, ενόψει μάλιστα των δυσμενών εξελίξεων με το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ.

Στην όλη προσπάθεια ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ καθοριστική ήταν η συμβολή του προσωπικού και του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλεθέρμανσης. Μια συλλογική προσπάθεια που περιελάμβανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πληρότητα του φακέλου με ότι απαιτείτο ( μελέτες, τεύχη δημοπράτησης, αδειοδοτήσεις κ.λπ.) και την έγκαιρη κατάθεση του, αφού η καταληκτική ημερομηνία σύμφωνα με την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ήταν η 29η Μαρτίου 2019.

Έτσι στις 20 Μαρτίου 2019 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Τηλεθέρμανσης και με την 4/2019 απόφαση του ενέκρινε την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για την πράξη: «Επέκταση του δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Β’ ΦΑΣΗ ».

Δυστυχώς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τηλεθέρμανσης και η Διοίκηση του Δήμου με παραπλανητικό Δελτίο Τύπου της 9ης Ιανουαρίου 2020, προσπαθούν να καπηλευθούν τις προσπάθειες άλλων και να δρέψουν τους καρπούς της δουλειάς του προσωπικού, του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλεθέρμανσης , του πρώην Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα ήταν πολιτικά έντιμο να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες των προηγούμενων στη λογική της συνέχειας που έχει η Τηλεθέρμανση Α.Ε. και ο Δήμος. Η απόκρυψη της αλήθειας για τη δημιουργία εντυπώσεων εκθέτει και γελοιοποιεί, δείχνει μικροψυχία.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και δεν ζητούμε τα εύσημα από την νέα Διοίκηση της Τηλεθέρμανσης και του Δήμου. Ζητούμε να είναι περισσότερο σεμνοί και να μην καπηλεύονται την εργασία άλλων, εμφανίζοντας την ως δική τους προσπάθεια.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρόνια με υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα για όλους τους δημότες μας.

kafeneio-megalopolis.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.