Τατούλης
symvolo

Δημοτική Ενότητα: Διά βοής και με συνοπτικές διαδικασίες υποψήφιος ο Τσιριγώτης

Δημοτική Ενότητα: Διά βοής και με συνοπτικές διαδικασίες υποψήφιος ο Τσιριγώτης

Φεβρουάριος 07, 2019 - 13:14
7 σχόλια

Στην εκδήλωση κοπής πίτας της Δημοτικής Ενότητας όλα έγιναν όπως σας είχα γράψει προχθές. Αμέσως μετά την ευλογία του Ιερέα, ξεκίνησε μια πολύ όμορφη καλοστημένη παράσταση.

Ο Διονύσιος Παπαδόπουλος ξέχασε και άφησε πίσω του όσα τράβηξε 4 χρόνια τώρα από κάποιους συγκεκριμένους συνεργάτες του , απόψε στάθηκε δίπλα σε αυτούς που τον κατηγορούσαν με τα χειρότερα λόγια και δήλωσε ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος αλλά θα θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια, σε ένα άλλο επίπεδο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Έτσι άνοιξε τον δρόμο για την επόμενη πράξη.

Ο Γιάννης Φουσέκης αμέσως μετά πήρε τον λόγο και αφού μίλησε για την επιτυχία της δημοτικής αρχής, πρότεινε σαν τον καταλληλότερο υποψήφιο τον Σπύρο Τσιριγώτη και του έδωσε το μικρόφωνο.

Ο Σπύρος Τσιριγώτης κατευθείαν δήλωσε ότι μετά την λήξη των δικαστικών προβλημάτων που είχε, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την Δημαρχία, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και ότι ασχολείται για τελευταία φορά μόνο και μόνο για το καλό του τόπου.

Έτσι με αυτή την μεθόδευση , χωρίς να ερωτηθεί κανένας, χωρίς να δοθεί η δυνατότητα σε κάποιον άλλον να πει κάτι η να θέσει ερωτήματα, οι κ.κ. Τσιριγώτης, Φουσέκης και Παπαδόπουλος σε μια απλή εκδήλωση κοπής πίτας , επέλεξαν τον επόμενο εκλεκτό της παράταξης.

Ακριβώς αυτό το σενάριο σας είχα γράψει προχθές ότι είναι η μόνη λύση για μπορέσει ο Σπύρος Τσιριγώτης να είναι πάλι υποψήφιος, όμως όσα σενάρια και αν γραφτούν η παιχθούν, η πραγματικότητα για την κατάσταση της Μεγαλόπολης και της περιοχής είναι τραγική και οι ευθύνες τεράστιες. Και με μια κοπή πίτας και πολλά ΘΑ, δεν μπορεί κανένας να ξεγελάσει τους πολίτες. Μπορεί στην αίθουσα οι παρευρισκόμενοι να μην μιλούσαν και να επευφημούσαν, όμως έξω τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Μάλιστα πως τα φέρνει έτσι η τύχη σήμερα που παιζόταν αυτό το έργο στην Μεγαλόπολη, δίνονταν οι προσφορές για την πώληση των μονάδων. Και μπορεί να μην βρεθεί αγοραστής σήμερα η αύριο, μεθαύριο όμως η κατάσταση για το ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης θα γίνει ακόμα χειρότερη. Σήμερα λοιπόν επέλεξαν αυτοί που υπόσχονταν αγώνες και παραιτήσεις, να κόβουν πίτες και να σχεδιάζουν το πολιτικό τους μέλλον.!!

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)


7 Σχόλια

Σ ευχαριστούμε που μας κανεις την χάρη κ ξαναβαζεις υποψήφιος για το καλό του τόπου. Εξάλλου δεν είχες ολοκληρώσει το έργο από την πρώτη σ θητεία όποτε θα το χεις αποθιμενο. Πάντα για το καλό του τόπου κ μόνο.

Εφεση από τον Εισαγγελέα Εφετών έγινε ή δεν έγινε; Διότι αν έγινε, δεν είσαι στο τέλος, ούτε καν στην αρχή του τέλους, αλλά στο τέλος της αρχής που έλεγε και ο Τσώρτσιλ.

Για κλάματα και μονο,αυτό το πάθος με την καρέκλα στον δυστυχή και προβληματικό δημο Μεγαλοπολης δεν το εχω ξαναδεί πουθενα

Τι θα προσφέρεις παραπάνω Σπύρο;Από τα τέλη του 90 που ήσουν δημαρχος τι άλλο εχει μεινει για να προσφέρεις εν έτη 2019

Από τα μέσα της δεκαετίας του 90 πρέπει να πείς. Το 1994 εξελέγη πρώτη φορά δήμαρχος και ποτέ δε χώνεψε ότι έχασε δύο φορές από τον ίδιο αντίπαλο. Και τώρα που δεν υπάρχει απέναντι ο ίδιος αντίπαλος πάμε πάλι για τη δημαρχία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.