Δημοτικές: Η ΝΔ για τη συμμετοχή μελών της σε συνδυασμούς που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοτικές: Η ΝΔ για τη συμμετοχή μελών της σε συνδυασμούς που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μάρτιος 26, 2019 - 18:44
6 σχόλια

«Κόκκινη γραμμή» τραβάει η Νέα Δημοκρατία για τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος που θα συμμετάσχουν σε συνδυασμούς που στηρίζονται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές. Αυτό προκύπτει από νέα εγκύκλιο που εξέδωσε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, στην οποία σαφώς καθορίζεται ότι:

«Καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές (Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές) του Μαΐου 2019, εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας ότι πρώτη προτεραιότητα της κομματικής οργάνωσης είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει. Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα. Στις περιοδείες του Προέδρου καθώς και κλιμακίων στελεχών επιβάλλεται να ενημερώνονται και να συμμετέχουν όλα τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην εκάστοτε περιοχή, ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους σε δημοτικά ψηφοδέλτια. Στις περιπτώσεις που στελέχη μας μετέχουν σε ψηφοδέλτια που έχουν επίσημη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ακραίων κομμάτων ή σχηματισμών, θα πρέπει να ενημερώνεται η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης».

Προηγούμενη εγκύκλιος του κόμματος προέβλεπε ότι: «Εν όψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας αναφορικά με δημόσιες δηλώσεις ή στηρίξεις υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων και μελών Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων, εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση για ενδεχόμενη στήριξη Υποψηφίου ή/και Συνδυασμού από τα θεσμικά όργανα του Κόμματος». Πάντως, τα στελέχη της ΝΔ που θα συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτια που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από «ακραίους» (ΧΑ), θα πρέπει να ειδοποιούν τη Γραμματεία Αυτοδιοίκησης, που σημαίνει ότι εκεί υπάρχει κόκκινη γραμμή».


6 Σχόλια

Ο Λυτρίβης που είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τι θα κάνει; θα βάλει στο Αστος με τον Μαντά που τον στηρίζει ο συριζα και ο Βλάσης η με τον Καμπύλη που είναι της ΝΔ;

Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο αυτη την ΝΔ. Οπισθοδρομικοι και σε αυτο το θεμα. Δυστυχως δεν εχουν αφουγκραστει τον κοαμο. Ειναι κριμα να λεγονται τετοια πραγματα το 2019. Δεν ζουμε στην εποχη των παπουδων μας. Πρεπει εποτελους η τοπικη αυτοδιοικησηνα απεξαρτηθει απο τα κομματα.

Ο Μαντάς είναι ανεξάρτητος συνδιασμός με σαφή αναφορά στη ΝΔ καθως η πλειοψηφία των στελεχων προερχεται απο τα Δεξιά.

Το λάθος της ΝΔ (η μη στήριξη Τατούλη λόγω της πίεσης του wannabe κλώνου του βουλευτή μας) προσπαθεί να το διορθώσει με άλλο λάθος (εκβιασμό και πίεση ψηφοφόρων με συστράτευση σχεδόν σταλινικού τύπου).Σε άλλες πιο υγιείς εποχές θα είχε πέσει μαύρο προ των εκλογών - σήμερα, υπάρχει ελπίδα (να αποφύγουν τη διαπόμπευση).

O ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΑΣ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.