Δημοσκόπηση Marc: Στο 32,3% η ΝΔ, τρίτο κόμμα το ΚΚΕ

Δημοσκόπηση Marc: Στο 32,3% η ΝΔ, τρίτο κόμμα το ΚΚΕ

Μάιος 28, 2017 - 10:08
18 σχόλια

Σε νέα δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος», η ΝΔ φαίνεται να έχει προβάδισμα 16,6 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, για πρώτη φορά ίσως, ως τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΚΚΕ.

Αναλυτικά:

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15,7% και το ΚΚΕ 7,1%, η Χρυσή Αυγή 6,2%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,1%, η Ένωση Κεντρώων 2,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,1%, το Ποτάμι 2,0%,  οι Οικολόγοι 1,8%, η Λαϊκή Ενότητα 1,4%, η Πλεύση Ελευθερίας 1,2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2%, η Ελληνική Λύση 1,0% και το 2,1% δηλώνει πως θα ψηφίσει «άλλο κόμμα».

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Θα μας πάρουν τα σπίτια, θα βιάσουν τις κόρες μας και θα κάνουν γενίτσαρους τ' αγόρια μας. Τι άλλο; Α ναι, θα δώσουν τη Θεσσαλονίκη στους βουλγάρους, θα κλείσουν τις εκκλησίες, θα στέλνουν στη Σιβηρία τους αντιφρονούντες, όσους δε στείλουν στον Όλυμπο να τον ισιώσουν για να καλλιεργούμε καρπούζια. Ξέχασα τίποτα;

Ναι σίγουρα έτσι είναι ............χαχαααχαααχα ! Ορισμένοι θα τρίβουν τα μάτια τους στις εκλογες

Τι μέρος του λόγου είναι ο αρχιδημοσκόπος της συγκεκριμένης εταίρας marc; Πρόκειται για τον Θωμά Γεράκη, ο οποίος ήταν ότι και οι υπόλοιποι αρχιδημοσκόποι (κνίτης φυσικά…) και μάλιστα σπούδασε με υποτροφία του ΚΚΕ στην Πολωνία του στρατηγού Γιαρουζέλσκι! Googlάρουμε λίγο και αποφεύγουμε έυκολα να τρώμε κουτόχορτο

@Ora et labora - Απλά θα γίνουμε Βενεζουέλα. Μην κουράζεσαι και γράφεις πολλά. Ανέφερε την Βενεζουέλα και την Βόρεια Κορέα. Αρκούν.

Εις ότι αφορά την αξιοπιστία της εταιρίας MARC σας θυμίζω την δημόσια δήλωση συγνώμης που εξέδωσε την επομένη των τελευταίων εκλογών (Σεπτεμβρίου 2015): «Είναι βέβαιο ότι τόσο οι δημοσκοπήσεις όσο και το exit poll απέτυχαν να καταγράψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος. Είναι γεγονός ότι στο τραπέζι του κοινού exit poll υπήρξαν μεταξύ μας διαφοροποιήσεις ως προς την ανάλυση των στοιχείων, αλλά τελικά όλοι συμφωνήσαμε στο λανθασμένο αποτέλεσμα που δώσαμε στις 7.00 μμ. Δεν έφταιξε το εργαλείο, φταίξαμε εμείς.

Παύλο, θα σου πρότεινα να διαβάσεις κανα βιβλίο μπας και ξεστραβωθείς αλλά σκέφτομαι το πολιτισμικό σοκ που δε μου χρωστάει τίποτα να σε φάει στη μάπα.

Ανώνυμε 19:26 και ο Γεωργαλάς ήταν ανώτερο στέλεχος του τότε ΚΚΕ και είδαμε πού κατάντησε.

Είδα στην ζωή μου πολλούς αριστερούς όσο μεγαλώνουν και ωριμάζουν να γίνονται δεξιοί και ακροδεξιοι. Δεν ξέρω κανέναν δεξιό που να έγινε ποτέ αριστερός......................

Ανώνυμε 21:37 αυτό που εσύ λες ανθρώπινη ωρίμανση δεν έχει σχέση με τα φρούτα.

Ανώνυμε 21:37 το ότι ο Αρκάς θα συνεργάζεται με τον δημοσιογραφικό βόθρο σημαίνει ότι ωρίμασε;

Παύλο, διάβασα ότι ο Κούλης σας συνέστησε σεμνότητα και χαμηλούς τόνους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γράφεις σχόλια μόνο δυο σειρές.

Αντί για την αριστερά θα συνιστούσα ψυχοθεραπεία...Θα κερδίσετε χρόνο και θα βρείτε και την υγεία σας.

Οι εντολές του αρχηγού έπιασαν τόπο. Από τις σχεδόν δύο σειρές στη μία σκάρτη.

Τι πάθανε λέμε οι κάθε λογείς απολογητές του συστήματος της εξαθλίωσης και της ανεργίας με το ποσοσστό του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ μπορεί να πάρει την εξουσία αλλά όχι με εκλογές αρκεί να μην κάνει το λάθος, προσέξτε την ημερομηνία 1943- 46...

Ευτυχώς που κατορθώσαμε και τους πήραμε τα όπλα,γιατί σήμερα θα γυρνούσαμε με τις γαλότσες.

Σωστά! Αλίμονο! .. Αλίμονό σας εκμεταλλευτές και παρατρεχάμενοι αν το ΚΚΕ ενισχυθεί σημαντικά..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.