Δημοσιογράφοι και ηθοποιοί στη λίστα υποψηφίων του Κινήματος Αλλαγής

Δημοσιογράφοι και ηθοποιοί στη λίστα υποψηφίων του Κινήματος Αλλαγής

Ιούλιος 20, 2018 - 12:43
2 σχόλια

Πρόσωπα που θα προσελκύσουν ψηφοφόρους, που δεν διαθέτουν κομματικό πόστο και ρόλο, έχουν ωστόσο ευρύτερο πολιτικό προφίλ και διατηρώντας σχέση με τη Δημοκρατική Παράταξη, έχουν αρχίσει και κάνουν συζητήσεις με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ώστε να εξεταστεί κατά πόσο τους ενδιαφέρει ή όχι να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.

Σύμφωνα με το thecaller.gr πρόσφατα η Φώφη Γεννηματά σε μια κοινωνική εκδήλωση συναντήθηκε με την λαμπερή δημοσιογράφο Έλλη Στάη. Μια πρώτη προσέγγιση έγινε, λένε αυτοί που γνωρίζουν, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει κάτι επί πλέον αφού όπως ειπώθηκε θα τα πούνε εκτενέστερα.

Από το χώρο της δημοσιογραφίας έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα που πιθανά να έχουν κάνει και συζητήσεις για την υποψηφιότητά τους. Ο Κώστας Χαρδαβέλας και η Ντέπυ Γκολεμά είναι δύο από αυτούς, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της δημοσιογράφου που έχει εργαστεί σε πολλά ΜΜΕ και ως πολεμική ανταποκρίτρια, Μαρίας Καρχιλάκη.

Επίσης ένα όνομα ακόμα που έχει ακουστεί είναι αυτό του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ηθοποιού Γιάννη Βούρου.

Οι συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημες. Με την έννοια ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη.

(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)


2 Σχόλια

Τη σαπίλα που πήγε ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να την επαναπατρίσουν τα γκεσέμια που γνωρίζουν τη γλώσσα τους. Γκολεμά, Στάθης Παναγούλης, Χαρδαβέλας, και λοιπές πύλες του ανεξήγητου. ΚΙΝΑΛ 2018 = ΣΥΡΙΖΑ 2015, φωφηκότητες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.