Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την χρηματοδότηση της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την χρηματοδότηση της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης

Νοέμβριος 16, 2018 - 18:13
0 σχόλια

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Η επέκταση της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη, ένα πραγματικά δίκαιο έργο και ιδιαίτερα σημαντικό για τους κατοίκους της, το οποίο στήριξε πλήρως ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα γίνεται πράξη με πρώτο βήμα την έκδοση της πρόσκλησης, από το αρμόδιο υπουργείο, για τη χρηματοδότησή του. 

Με τη συγκεκριμένη Πρόσκληση, για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη αυτών των έργων με πραγματικούς όρους και με υπαρκτές πιστώσεις. Ιδίως για την επέκταση του δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη, διαψεύδονται περίτρανα όσοι ισχυρίζονταν ότι η Κυβέρνηση ήθελε να το εγκαταλείψει. Κι αυτή η διάψευση είναι ένα σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης κάθε πολιτικής δύναμης που είχε τοποθετηθεί πάνω στο σοβαρό αυτό ζήτημα.

Οι εποχές των εντάξεων χωρίς αντίκρισμα έχουν πλέον τελειώσει και – σχεδόν – όλοι το έχουν συνειδητοποιήσει. Είναι οι πράξεις που ορίζουν την αξιοπιστία όλων,  όχι τα κενά λόγια και οι μηδενικές πιστώσεις. Έτσι υπηρετείται ο σεβασμός στον πολίτη και στις ανάγκες του. Με σχέδιο και πρόγραμμα, με συντονισμένες κινήσεις και με τη  θέληση για την προώθηση έργων που συμβάλλουν, εκτός των άλλων, και στην αντιμετώπιση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Η έξοδος από τα μνημόνια σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για τον λαό και τον τόπο. Οι νέες δυνατότητες και η μεγαλύτερη ελευθερία στην άσκηση πολιτικής μπορούν, μέσα από μια συλλογική προσέγγιση, να στηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης για μια δίκαιη ανάπτυξη που θα επουλώσει τις πληγές της κρίσης και των μνημονίων.

Το συγκεκριμένο έργο δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Πολλά ακόμη θα ακολουθήσουν για να στεριώσει η νέα εποχή. 

Μαρίνος Ρουσιάς
Μέλος και υπεύθυνος παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου της ΝΕ Αρκαδίας

Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.