Δήμος Τρίπολης: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αίτησης αποζημίωσης για τις πλημμύρες

Δήμος Τρίπολης: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αίτησης αποζημίωσης για τις πλημμύρες

Φεβρουάριος 19, 2019 - 15:32
0 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποζημίωση όσων επλήγησαν από την πλημμύρα στις 5-2-2019, σε ότι αφορά απλές επισκευαστικές εργασίες και αντικατάσταση της οικοσυσκευής, (αποκλειστικά για χώρους διαβίωσης οικογενειών α'κατοικίας- ΚΥΑ Π2/οικ/2673/29.08.01- ΦΕΚ 1185/Β/01 παρ 12 εδ.3°),

παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 28-2-2019, και καλεί τους ενδιαφερομένους να προσκομίσουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου Τρίπολης ή στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

Αίτηση -Υπεύθυνη δήλωση
Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2017
ΕΙ φορολογικού έτους 2017
Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Μισθωτήριο συμβόλαιο για περιπτώσεις μισθωμένων κατοικιών ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
Ε9 για απόδειξη ιδιοκτησίας
Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας (πλήρη κυριότητα 50%-50%) απαιτείται εξουσιοδότηση του συνιδιοκτήτη και τα ΕΙ και Ε9 προκειμένου να εισπράξει την οικονομική ενίσχυση ο ένας εκ των δύο. Σε περίπτωση που υπάρχει επικαρπία απαιτούνται Ε1 και Ε9 του επικαρπωτή καθώς και υπεύθυνη δήλωση του που θα αναφέρει την παραχώρηση της υψηλής κυριότητας. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.