Δήμος Τρίπολης: Οκτώ τοπικές κοινότητες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της κακοκαιρίας

Δήμος Τρίπολης: Οκτώ τοπικές κοινότητες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της κακοκαιρίας

Ιούλιος 16, 2019 - 10:04
0 σχόλια

Κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας των Τ.Κ Κώμης,Κανδήλας,Παλαιοπύργου της Δ.Ε. Λεβιδίου, των Τ.Κ. Μανθυρέας, Βουνού της Δ.Ε.Τεγέας και Τ.Κ. Παλλαντίου Ευάνδρου,Μάκρης της Δ.Ε. Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης της Π.Ε Αρκαδίας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αποφάσισε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Τοπικών Κοινοτήτων Κώμης ,Κανδήλας , Παλαιόπυργου ,της Δ.Ε. Λεβιδίου, των Τ.Κ. Μανθυρέας, Βουνού της ΔΕ Τεγέας και Τ.Κ. Παλλαντίου, Ευάνδρου, Μάκρης της ΔΕ Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης της ΠΕ Αρκαδίας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων όπως αναφέρερεται στο ύπ.αριθ.(6) σχετικό έγγραφο του Δήμου Τρίπολης για τρεις (3) μήνες έως και 11 Σεπτεμβρίου 2019. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.