Δήμος Τρίπολης για δηλητηριάσεις ζώων: Αμαυρώνονουν έτσι την εικόνα της πόλης

Δήμος Τρίπολης για δηλητηριάσεις ζώων: Αμαυρώνονουν έτσι την εικόνα της πόλης

Μάιος 13, 2019 - 12:04
5 σχόλια

Τις τελευταίες μέρες γίναμε για μια ακόμα φορά μάρτυρες μιας σειράς εγκληματικών πράξεων εις βάρος των αδέσποτων ζώων σε διάφορες γειτονιές της πόλης μας.

Ως Δημοτική Αρχή καταδικάζουμε τις αποτρόπαιες αυτές πρακτικές που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένες κοινωνίες. Η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη απέναντι σε όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τις βάναυσες εκκαθαρίσεις πληθυσμών ζώων ως μέσο διαχείρισης των αδέσποτων αμαυρώνοντας έτσι την εικόνα της πόλης και στοχοποιώντας τις Δημοτικές και τις Τοπικές Αρχές.

Για τους λόγους αυτούς ο Δήμος Τρίπολης προβαίνει άμεσα στις νόμιμες ενέργειες και καλούμε τις αστυνομικές αρχές να αξιοποιήσουν όλα τα πρόσφορα μέσα που κρίνουν απαραίτητα, για τον οριστικό τερματισμό της βάρβαρης αυτής δράσης. Παράλληλα, καλούμε όλους εσάς τους πολίτες να συνδράμετε το αστυνομικό έργο και να συμβάλλετε ενεργά στην αποτροπή τέτοιων ντροπιαστικών φαινομένων καταγγέλλοντας άμεσα κάθε ύποπτο περιστατικό.

Δυστυχώς, η δυσμενής οικονομική συγκυρία των ασφυκτικών προϋπολογισμών είχε τα αποτελέσματά της και στο ακανθώδες θέμα της διαχείρισης των αδεσπότων. Εσφαλμένα η συγκυρία αυτή ερμηνεύτηκε ως αδιαφορία ή αδυναμία και έδωσε αφορμή για την ανάληψη νοσηρών πρωτοβουλιών.

Ο Δήμος είναι παρών και με τη συνεργασία των φιλόζωων πολιτών και των φορέων σχεδιάζει να πετύχει μια δράση συνύπαρξης κατοίκων και ζώων βιώσιμη για όλους, ώστε να προασπίσει το αυτονόητο δικαίωμα στη ζωή, που στις μέρες μας κατέληξε να αποτελεί αντικείμενο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης .

Δήμος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

κροκοδείλια κλάματα....... θέλω λύση και όχι λόγια. όποιος/α έκανε τους φόνους τους λείπαμε, είναι κενοί άνθρωποι χωρίς αγάπη για κανέναν.........

Αν δεν κάνω λάθος τα κονδύλια για τα αδέσποτα είναι συγκεκριμένα , υπαρκτά και διόλου ευκαταφρόνητα. Να πούμε ότι φταίνε οι πολίτες που ο δήμος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα αδέσποτα ...Λογικό , Βολικό . Όπως άλλωστε φταίει και η βροχή που δεν σταματά για να κλείσει ο δήμος της λακκούβες . Ωραία .... Υπεύθυνες απαντήσεις σοβαρής δημοτικής αρχής.....

Πιο υποκριτής, πεθαίνεις. Οι υπαίτιοι για τις δηλητηριάσεις των ζώων, βγάζουν ανακοινώσεις, καταδικάζοντας αυτές τις "αποτρόπαιες" τακτικές, όταν όλως "τυχαίως" άρχισαν να μπαίνουν φόλες από τη στιγμή που στη δημοσκόπηση που είχε κάνει ο Τζιούμης (την 1η από τις 2) και τον έδειχνε πρώτο, τα αδέσποτα ήταν το βασικό πρόβλημα της πόλης, πιο πάνω και από τα σκουπίδια. Λες και δεν ξέρουμε ότι αυτοί οι ίδιοι ρίχνουν τις φόλες. Ου να μου χαθείτε ρεζίληδες!

Την εικόνα της πόλης την αμαυρώνουν τα αδεσποτα που είναι περισσότερα από τους ανθρώπους. Αν τα αδεσποτα είχαν δικαίωμα ψήφου, θα έβγαινε ξανά ο Παυλης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.