Δήμος Τρίπολης: Δικαίωση εργαζομένων για τα «κομμένα» δώρα

Δήμος Τρίπολης: Δικαίωση εργαζομένων για τα «κομμένα» δώρα

Νοέμβριος 06, 2018 - 19:00
5 σχόλια

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τη θετική έκδοση των δύο πρώτων αποφάσεων Ειρηνοδικείων σχετικά με τη διεκδίκηση των Επιδομάτων Δώρων  Χριστουγέννων - Πάσχα και Αδείας, οι οποίες αφορούν σε τρείς συναδέλφους στο Δήμο Τρίπολης κατηγορίας Ι.Δ.Α.Χ. (υπάλληλοι με σχέση εργασίας Αορίστου χρόνου).

Επιπρόσθετα ο Δήμος Τρίπολης ήδη έχει λάβει την 650/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, με την οποία αποφασίσθηκε να μην ασκηθούν ένδικά μέσα κατά αυτής της απόφασης και αναμένουμε να πράξει το ίδιο και για τις επικείμενες αποφάσεις.

Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή για την απόφασή της να μην προβεί σε έφεση και πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί την απαρχή για τη δικαίωση όλων των υπαλλήλων σχετικά με την εν λόγω διεκδίκηση.

Καλούμε τις Δημοτικές αρχές και των άλλων Δήμων του Νομού μας να πράξουν αναλόγως.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ                               ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ


5 Σχόλια

Στη δική τους επιχείρηση θα έκαναν έφεση; "Με τα λεφτά των άλλων" λέγεται απιστία και μετά τις εκλογές θα πέσει πολύ κλάμα και από όσους τα έδιναν και απκ όσους τα ζήταγαν κσι τα έπσιρναν. Εδώ θα είμαστε

Δούλευε εσύ κορόιδο να εισπράττουν αβίαστα, αβάδιστα, αβασάνιστα στο χώρο τους (τοπικής τακτοποίησης) αναξιολόγητα ταλέντα της πολύχρωμης πασοκαρίας.

@23:20 όσο ατάλαντοι και να είναι, τα δούλεψαν; Ναι. Τα δικαιούνται από το νόμο; Ναι. ΠΡΕΠΕΙ να τα πληρωθούν. Τα πήραν αβίαστα και αβασάνιστα; Όχι. Έπρεπε να κάνουν δικαστικό αγώνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. @19:23 Για να κάνεις έφεση, έχει αρκετά έξοδα. Πρέπει κιόλας να υπολογίζεις ότι υπάρχει και κάποια πιθανότητα να κερδίσεις. Αλλιώς κάνεις κακή χρήση του δημόσιου χρήματος. Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι οι εργαζόμενοι είχαν νομικά άδικο.

Σε τέτοιες θέσεις -πήγαινε και μια βόλτα να τους δεις και να τους χαρείς- σωστό είναι να αναφέρεσαι σε μισθοδοτούμενους.

Στο σημείο αυτό ας σημειωθεί πως -εντελώς συμπτωματικά - ο απολυθείς επειδή εισέπραττε επί 9 έτη την σύνταξη της θανούσης μητρός του, είναι δημοτικός υπάλληλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.