Δήμος Μεγαλόπολης προς ΚΚΕ: Πιστεύουμε ότι πέσατε θύματα παραπληροφόρησης

Δήμος Μεγαλόπολης προς ΚΚΕ: Πιστεύουμε ότι πέσατε θύματα παραπληροφόρησης

Μάιος 05, 2015 - 20:12
2 σχόλια

Απάντηση Δήμου για διακοπή ρεύματος

Απάντηση του Δήμου Μεγαλόπολης στην ΚΟ Μεγαλόπολης του ΚΚΕ.

Είναι απορίας άξιο πως ένα ιστορικό κόμμα όπως το ΚΚΕ που αντιπαλεύεται την διαπλοκή και την εξυπηρέτηση  επιχειρηματικών συμφερόντων εις βάρος των πολιτών έρχεται σήμερα μέσα από το δελτίο τύπου να  υπερασπιστεί όλα όσα μέχρι σήμερα καταγγέλλει.

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν η ΚΟ του ΚΚΕ Μεγαλόπολης συμφωνεί ο Δήμος να πληρώνει αρκετές χιλιάδες ευρώ ετησίως στη ΔΕΗ για ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουν ιδιωτικά ραδιόφωνα. Επισυνάπτουμε σχετικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Αν αυτό δεν είναι διαπλοκή και εξυπηρέτηση των  επιχειρηματικών συμφερόντων τότε τι είναι;

Σεβόμενοι την ιστορία και τους αγώνες σας θέλουμε να πιστεύουμε ότι πέσατε θύματα παραπληροφόρησης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 Για να δείτε συνημμένα αρχεία πατήστε  ΕΔΩ


2 Σχόλια

Τώρα καταλαβάτε ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμια σχέση με το κομμΑ που ξέρατε; Η Ομαδουλα της Παπαρήγα και του ΚουτσούμΠΑ έχουν καταντήσει μια όργανωμενη συνιστώσα της μνημονιακης ομαδας που δρα στην Ελλάδα.Έχει γεμμισεί η Ελλάδα με ανέργους και αυτοί μμιλάνε για εργοστάσια για τους οικοδομους όταν η οικοδομη έχει πτώση ...80% Τα 5 χρόνια του μνημοίνου Κρυβνότο στην Πλ Πετρινου είτε στην ...Ομονοια. Τώρα ανακάλυψαν την πλ.Συνταγματος και την.....ρηξη και τις αντιΣυριζα καταγκελιες.Καταγγελίες και λάσπη μμαζί με μίσοςγια τον ΣΥΡΙΖΑ.Θα το φάτε το κεφαλάκι σας γιατί σας πήρε χαμΠάρι και όποιος σκεπτομενός οπαδός σας έχει μμείνει. Να'ναι ελαφρό το χωμΑ που θα σας σκεπάσει!

Γιατί ελαφρύ; Βαρύ κι ασήκωτο πρέπει να είναι το χώμα με πέτρες μαζί, αγκωνάρια τεράστια. Αυτή την τύχη αξίζουν οι σφετεριστές της ιδέας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.