Δήμος Γορτυνίας: Κάλεσμα συμμετοχής στην Πελοπόννησος EXPO

Δήμος Γορτυνίας: Κάλεσμα συμμετοχής στην Πελοπόννησος EXPO

Οκτώβριος 17, 2019 - 17:45
0 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Γ. συμμετέχουν στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου στο κτίριο ΓΕΑ Α.Ε. στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας. Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXRO», ανανεωμένη, συνεχίζει και φέτος δυναμικά με κύριο στόχο να προβεί στην καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων. 

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αποτελεί άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων και της Πελοποννησιακής διατροφής, Βέβαια, στην έκθεση θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί τομείς, οι οποίοι συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής. Ο τουρισμός είναι ένα σημαντικό τμήμα αυτού του προφίλ, μιας και η Πελοπόννησος είναι ιδανικός προορισμός καθώς προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού.

Καλούνται οι Επιχειρήσεις του Δήμου Γορτυνίας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μέσα από το περίπτερο του Δήμου να επικοινωνήσουν μας.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.