Επικαιρότητα

Latest

Δημοτικές εκλογές: Ενημέρωση από το ΥΠΕΣ

Το Υπουργείο Εσωτερικών, με έγγραφο του προχωράει σε ενημέρωση ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και των, τυχόν, επαναληπτικών της 2ας Ιουνίου 2019. Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει τα εξής:

Περισσότερα

Λεβίδι: Ανακοίνωση Τράπεζας Πειραιώς

Η τράπεζα Πειραιώς στο Λεβίδι ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών (λόγω της αργίας της Δευτέρας του Πάσχα) η τράπεζα θα είναι ανοιχτή  την Τρίτη 30 Απριλίου.

Περισσότερα

Επτά συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 22.4.2019 έως και χθες (24.4.2019), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας,

Περισσότερα

Η νέα δομή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου εστάλη το πολυνομοσχέδιο που αφορά στην Παιδεία στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ακολουθούν οι διατάξεις που αφορούν στο Πανεπιστήμιο Πελοπονήσου:

Περισσότερα

Γιάννης Κατσίρης: Η Αρκαδία μας αξίζει το καλύτερο (pics)

 Mε τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της  παράταξης του κ. Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» Γιάννη Κατσίρη περπατήσαμε στην Τρίπολη το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. Ο κ.

Περισσότερα

Περιφορά Επιταφίου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Το απόγευμα της  Μ. Παρασκευής στο παρεκκλήσι του Τομέα Ψυχικής Υγείας  του Π.Γ.Ν.Τρίπολης «ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ» θα τελεστεί στις 15.30 η Ακολουθία του Ιερού Επιταφίου, καθώς και η περιφορά του στο χώρο του Νοσοκομείου.

Περισσότερα

Νέος συνδυασμός «Βλαχέρνα Ξανά Μπροστά»: Μια γροθιά για το χωριό μας (pics,vid)

Ένας νέος συνδυασμός για την κοινότητα Βλαχέρνας του Δήμου Τρίπολης δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Περισσότερα

Πάσχα: Με αφρικανική σκόνη η έξοδος των εκδρομέων

Με την αφρικανική σκόνη να κυριαρχεί στο σκηνικό του καιρού μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο και τον καιρό την Κυριακή του Πάσχα να είναι γενικά καλός σε ολόκληρη τη χώρα, το ενδιαφέρον πλέον μετατοπίζεται στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν κατ

Περισσότερα

Το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο (pics,vid)

Το Θείο Πάθος στη µουσική είναι ταυτισµένο µε το περίφηµο ΡΕΚΒΙΕΜ του Μότσαρτ.

Περισσότερα

Το έθιμο της Λαμπροκουλούρας

Η λαμπροκουλούρα είναι το πασχαλινό ψωμί ή το τσουρέκι, σε διάφορα σχήματα, μ’ ένα ή περισσότερα κόκκινα αβγά στο πάνω μέρος τους.

Περισσότερα

Σελίδες