Επικαιρότητα

Latest

Πορεία από τον «θάνατο» στη Ζωή

Την περίοδο αυτή που διανύουμε οι ευαγγελικές περικοπές που διαβάζουμε είναι από το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο και όχι τυχαία.

Περισσότερα

Εκδήλωση μνήμης στις Καρυές για τους 14 εκτελεσθέντες

Εκδήλωση στο Ίσωμα Καρυών εις μνήμη των 14ων εκτελεσθέντων στη θέση "Καταραχούλια" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Περισσότερα

Νέο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες στην Αρκαδία

«Επικαιροποιείται» το νέο κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία «Ορέστης» κκαι η ΕΜΥ εξέδωσε νέο δελτίο το μεσημε΄ρι της Κυριακής 21 Οκτωβρίου.

1. Τη Δευτέρα (22-10-2018):

Περισσότερα

Διδασκαλία αγγλικών, μουσικής και πληροφορικής στο Καστρί

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, εισηγούμενος το συγκεκριμένο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ανέφερε τα εξής:

Περισσότερα

Διαγωνισμός για τσιμεντοστρώσεις - τοιχία αντιστήριξης στο Άστρος

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την ανάθεση του έργου «Τσιμεντοστρώσεις – τοιχία αντιστήριξης Δ.Κ.

Περισσότερα

Η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (22/10, 19:00) στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Περισσότερα

Τα αποτελέσματα στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρβωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό να επικρατεί του Α.Ο. Εικοσιμίας στην Τρίπολη και την Καλαμάτα να κερδίζει στο ντέρμπι τον Παναργειακό.

Περισσότερα

Νικητής με οδηγό τον Ανδριόπουλο ο Πολύβιος στο τοπικό ντέρμπι με 58-49 τον Πελασγό

Νικητής βγήκε ο Πολύβιος στο τοπικό ντέρμπι με τον Πελασγό στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής με 49-58 .

Περισσότερα

Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεγαλόπολης

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεγαλόπολης (Αρκαδίας) ακολουθώντας το πρόγραμμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (Σ.Ε.Α.) και της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. (Π.Ο.Σ.

Περισσότερα

Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Α' Αρκαδίας

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να παίρνει την πρώτη του νίκη σε ένα χορταστικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου ενώ σπουδαία νίκη πήρε το  Κορακοβούνι στην Τρίπολη κόντρα στην Τεγέα.

Περισσότερα

Σελίδες