Δημοπρασία για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού στην Πλάκα Λεωνιδίου

Δημοπρασία για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού στην Πλάκα Λεωνιδίου

Απρίλιος 19, 2018 - 14:00
0 σχόλια

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας κ. Σιάμπος Νεκτάριος, ως πρόεδρος της επιτροπής διενέργειας των δημοπρασιών για παραχώρηση – μίσθωση απλής χρήσης αιγιαλού

 
ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ
 
ότι θα διενεργηθεί πλειοδοτική δημοπρασία, φανερή και προφορική για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού σε τρίτους, έναντι ανταλλάγματος, για την «τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών» και μη μηχανοκίνητων θαλασσίων μέσων αναψυχής με σύναψη μισθωτικής σχέσης. Η περιγραφή των θέσεων, του εμβαδού για κάθε θέση και η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας φαίνονται στον Πίνακα 1 που ακολουθεί και στα συνημμένα αποσπάσματα ορθοφωτοχαρτών που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διακήρυξης.

 

Πίνακας 1: Δημοπρατούμενη θέση
Α/Α
Περιγραφή Θέσης
Εμβαδόν
Τιμή εκκίνησης
 
 
1
 
1
ΔΕ: Λεωνιδίου Θέση «Δυτ. Παραλία
250,00 τ.μ.
1.750,00 €
 
Πλάκας κέντρο»
 
 
 
 
1
 
 
Πίνακας 2: Δημοπρατούμενη θέση
Α/Α
Περιγραφή Θέσης
Εμβαδόν
Τιμή εκκίνησης
 
 
1,
 
1
ΔΕ: Λεωνιδίου Θέση «Δυτ. Παραλία
30,00 τ.μ.
210,00 €
 
Πλάκας , κέντρο προς βράχια»
 
 
 
 
1
 
Η δημοπρασία για τις θέσεις παραχώρησης για εκμετάλλευση του Πίνακα 1, θα διενεργηθεί στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας (Ουάσιγκτων 36, Τρίπολη) ημέρα Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 και ώρα 09:00 ως 10.00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης ώρας, εφόσον εξακολουθούν χωρίς διακοπή οι προσφορές. Στην περίπτωση που αποβεί άκαρπη για οποιοδήποτε λόγο θα επαναληφθεί στις 10-5-2018 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

 

 

Δείτε τους υπόλοιπους όρους διενέργειας της δημοπρασίας καθώς και αποσπάσματα ορθοφωτοχαρτών ΕΔΩ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.