Δημητσάνα: Θετική για άνοδο, ξεκίνησε προγραμματισμό για την Α' Αρκαδίας

Δημητσάνα: Θετική για άνοδο, ξεκίνησε προγραμματισμό για την Α' Αρκαδίας

Ιούλιος 31, 2019 - 19:02
5 σχόλια

Η κενή θέση που άφησε ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης με την απόφαση του να μην δηλώσει συμμετοχή στην Α' Αρκαδίας φαίνεται πως θα καλυφθεί με την Δημητσάνα να είναι το μεγάλο φαβορί για να γίνει η 12η ομάδα του νέου πρωταθλήματος.

Αναφορικά με τον σχετικό σε τέτοιες περιπτώσεις κανονισμό της ΕΠΟ (ισχύει για όλες τις κατηγορίες) η διοργανώτρια αρχή στην προκειμένη περίπτωση η ΕΠΣ Αρκαδίας καλείται να δώσει πρόσκληση συμμετοχής στην αμέσως επόμενη ομάδα που τερμάτισε πίσω από τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης στο περσινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας που είναι η Δημητσάνα.

Σύμφωνα λοιπόν με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr η Δημητσάνα θέλει και ετοιμάζεται να πει το ναι και να αποδεχθεί την πρόσκληση για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας έχοντας ξεκινήσει και τον σχεδιασμό της για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Η ομάδα της Δημητσάνας περιμένει καρτερικά την συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας την ερχόμενη Τετάρτη 7 Αυγούστου για να λάβει την πρόσκληση όπου και αναμένεται να απαντήσει θετικά και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Μάλιστα έπειτα από την απόφαση του Πανιωνίου Μεγαλόπολης να παραμείνει στην Β' Αρκαδίας η Δημητσάνα έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την καινούρια αγωνιστική περίοδο θέτοντας σε εφαρμογή το μεταγραφικό πλάνο για τον καταρτισμό του ρόστερ με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της πρώτης τοπικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας του νομού μας.

Ουσιαστικά και βάση του προγραμματισμού που έχει ξεκινήσει η Δημητσάνα περιμένει το πράσινο φως από την ΕΠΣ Αρκαδίας έτσι ώστε να πάρει την κενή θέση που υπάρχει στο πρωτάθλημα και αμέσως μετά δεν αποκλείεται να έχουμε τις πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις με τους ανθρώπους τις ομάδας να τρέχουν τα θέματα αυτά.

Έτσι λοιπόν την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις γύρω από ποια ομάδα θα αντικαταστήσει τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης στην Α' Αρκαδίας με την Δημητσάνα να είναι έτοιμη για την μεγάλη της επιστροφή μετά από χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΤΡΕΙΤΟΣ ,Η Ο ΤΕΤΑΡΡΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ????????ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.......

Τώρα θα πάρετε όλοι τι σαβούρα,απο μεταγραφές...καθωσ όλους τσ παικταράδες τσ μάζεψε ο παοκ

ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ <ΦΙΤΙΛΙΕΣ> ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ για Παοκ και Δημητσανα.Μην ειρωνευεσε τις μεταγραφες του Παοκ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.