Δημητσάνα: Μουσική εκδήλωση με τη Χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης

Δημητσάνα: Μουσική εκδήλωση με τη Χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης

Ιούλιος 21, 2018 - 18:50
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων για το θερινό σχολείο με τίτλο «Ο αγροτικός χώρος ως πολιτιστική κληρονομιά», που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Νεότερης Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, παρουσιάζει,τη Δευτέρα 30 Ιουλίου (ώρα 21:30), μουσική εκδήλωση με τη Χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης, στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας.

Το μουσικό οδοιπορικό περιλαμβάνει πρωτότυπες διασκευές, που αναδεικνύουν την εξέλιξη των μουσικών επιρροών του τόπου μας στο έντεχνο τραγούδι.

Η εικοσιπενταμελής Χορωδία του Υπαίθριου Μουσείο Υδροκίνησης αποτελείται από παιδιά, εφήβους και ενήλικες και ξεκίνησε δυναμικά πριν από τρία χρόνια. Υπό την καθοδήγηση της κ. Αμαλίας Γούλα ασχολείται με την παραδοσιακή, τη βυζαντινή και την έντεχνη μουσική, ερμηνεύοντας τραγούδια κυρίως Αρκάδων ποιητών και συνθετών.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 27950- 31630 (καθημερινά,εκτός Τρίτης,10:00-18:00).

 

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.