Δημήτρης Βόσνος: Ο Θανάσης Μαρτίνος για μια ακόμη φορά δεν ξέχασε την πατρίδα του

Δημήτρης Βόσνος: Ο Θανάσης Μαρτίνος για μια ακόμη φορά δεν ξέχασε την πατρίδα του

Μάιος 14, 2019 - 08:52
0 σχόλια

Στις λαμπρές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Χρυσοβίτσι με αφορμή την 198η επέτειο του προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην ¨Παναγία του Χρυσοβιτσίου ¨,  αλλά και την ανακήρυξή του σε Αρχιστράτηγο, παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος.

Μετά το πέρας των χορευτικών εκδηλώσεων ο κ. Βόσνος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρυσοβιτσιωτών.

Επίσης, ο Δημήτρης Βόσνος είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον μεγάλο ευεργέτη, Αρκά, Θανάση Μαρτίνο που επαξίως τιμήθηκε για τη μεγάλη του προσφορά στην πατρίδα του αλλά και που εξακολουθεί να διακρίνεται για την μεγάλη του φιλανθρωπική δράση σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στο τέλος της συζήτησης, ο κ. Μαρτίνος έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του στον κ. Βόσνο για την επερχόμενη εκλογική του αναμέτρηση.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.