Δημήτρης Βόσνος: Είπαμε, ότι πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές αλλά…όχι και έτσι

Δημήτρης Βόσνος: Είπαμε, ότι πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές αλλά…όχι και έτσι

Φεβρουάριος 08, 2019 - 07:56
14 σχόλια

Με αφορμή ένα επαίσχυντο και συκοφαντικό δημοσίευμα, σε δήθεν «γνωστό – άγνωστο» site, που κυκλοφορεί υπογείως κυρίως διαδικτυακά και γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθεί κακοπροαίρετα από κάποιους ενδιαφερόμενους - εμπλεκόμενους στις «προεκλογικές διαδρομές» και αναφερόμενο σε μια προσπάθεια που έκανα απολύτως προσωπικής μου αστικής συναλλαγής, το μόνο στόχο που έχει είναι να με προσβάλλει και να με λασπώσει.
Η αστική διαφορά που προέκυψε, λύθηκε αμέσως μετά από συνεννόηση και διαβούλευση κατά τα συνήθη χρηστά συναλλακτικά ήθη.
Μάλιστα λύθηκε από κοινού η παραπάνω συμφωνία, με σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών, χωρίς να υπάρξει καμμιά οικονομική επιβάρυνση και χωρίς να έχει προκύψει από καμμιά πλευρά, η παραμικρή οικονομική διεκδίκηση.
Αλλωστε δεν εισέπραξα χρήματα.
Μια επιταγή σε φάκελλο μου εδόθη και με τον ίδιο φάκελλο επεστράφει.

Γι΄ αυτό πλέον θεωρώ, ότι οποιαδήποτε προσπάθεια αξιοποίησής της και μάλιστα με ανώνυμα, αδιαφανή και βρώμικα μέσα, θα με αναγκάσει, για να υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπειά μου, να απευθυνθώ στην Ελληνική δικαιοσύνη, καθώς και στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες προσωπικών δεδομένων και δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Με τιμή

Δημήτρης Βόσνος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Τρίπολης


14 Σχόλια

Εισαι γραφικος μετα απο οσα εχεις κανει στον δημο Τεγεας θελεις να κατεβεις και δημαρχος Τριπολης .Ξερεις οτι δεν μπορεις αλλα θες να διαπραγματευτης την επομενη μερα των εκλογων.Ο κοσμος σε ξερει και ξερει αυτα που εχεις κανει .Δεν προκειται να βγεις ποτε

Δεν μπορεις να βρεις 41 υποψηφιους και δεν θα βρεις ουτε τον δικο σου

Ο Εκλογικος νομος ευνοει κατι τυπους σαν εσενα και τον Κατσαφανα που απο το πουθενα θελετε να παιξετε ρολο την επομενη μερα.Δεν προκειται να περασετε ουτε εξω απο το δημοτικο συμβουλειο

Θα τους κλ@σεις μια μάντρα Βόσνο. Δεν πρόκειται να τους κάνει τίποτα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρά μόνο εάν αυτό που κάνουν συνιστά κακούργημα ή κινδυνεύει η ζωή η δική σου ή κάποιου συγγενικού σου προσώπου. Θα στο πουν και οι ίδιοι. Απλά προετοιμάσου να τρως μπινελίκια από δω και πέρα χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα..

11:19 Πραγματικά βρε, πώς το κατάλαβες; Μπρρρρρρρρρρ, έχουμε χ€$τεί επάνω μας από το φόβο μας! Τί θα κάνουμε τώρα; Να καλέσουμε τον Carnation να μας σώσει!

Ο κατσαφανας μια χαρά είναι, μπιμπελο τα είχε τα χωριά της σκιριτιδας... Να τα λέμε όλα.

Αν είχες τα κάκαλα Βόσνο θα έγραφες και το όνομα του δήθεν "γνωστού-άγνωστου" σάιτ και δεν θα τα έβαζες όλα στον ίδιο ντορβά. Αλλά τέτοιες κότες είσαστε όλοι σας, εσύ θα άλλαζες; Κοκοκοκοκοκοκοκο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.