Δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

Νοέμβριος 08, 2018 - 19:41
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει δημιουργικά εργαστήρια,για παιδιά,ηλικίας 4 έως 9 ετών,στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης του Ιδρύματος, στη Δημητσάνα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 (ώρα 11:00),η δημιουργική- καλλιτεχνική ομάδα το«Τρένο της Χαράς»παρουσιάζει ένα εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού και ταξιδεύει τα παιδιά στην «Καλλιτεχνούπολη», για να γνωρίσουν δημιουργικά επαγγέλματα, μέσω βιωματικών τεχνικών σωματικής έκφρασης, παντομίμας και αυτοσχεδιασμού.Ανακαλύπτοντας τέχνες και τεχνικές όπως αυτή του ζωγράφου,του μάγειρα, του ζαχαροπλάστη και του γλύπτη, τα παιδιά θα φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες,τις οποίες θα παρουσιάσουν στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Στη συνέχεια (ώρα 12:30) οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εργαστήρι κατασκευής ζυμαρικών. Χρησιμοποιώντας αλεύριαπό τον νερόμυλο του Μουσείου τα παιδιά θα φτιάξουν φρέσκα ζυμαρικά. 

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου (ώρα 11:00) θα επαναληφθεί το εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού.

Η συμμετοχή και τα υλικάείναι δωρεάν.

Απαραίτητη ηδήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.