Δημιουργία πασχαλινής λαμπάδας στο Βαλτεσινίκο για 8η χρονιά

Δημιουργία πασχαλινής λαμπάδας στο Βαλτεσινίκο για 8η χρονιά

Μάρτιος 21, 2019 - 16:17
0 σχόλια

Ο Σύλλογος “η Κοίμηση της Θεοτόκου” για 8η συνεχή Χρονιά , θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση Δημιουργίας Πασχαλινής Λαμπάδας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου για τα παιδιά του χωριού μας και των επισκεπτών το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου, ώρα 11:00 έως 13:00.

Ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Παπαδόπουλος, γιος του Παπατάκη, διέθεσε στον σύλλογο το ποσόν των 500 euro εις Μνήμην του αδελφού του Πάνου που πρόσφατα μας εγκατέλειψε και των γονιών του Κωνσταντίνου και Θεοδώρας. Μέρος από το παραπάνω ποσόν , με την συγκατάθεση του, θα χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό και ανανέωση του πευκολοφίσκου στην τοποθεσία Ψηλό κοτρώνι, το οποίο είναι σημείο αναφοράς όλων μας.

Ήδη ο Σύλλογός μας με άδεια του Δασαρχείου Βυτίνας καθάρισε τον λοφίσκο από τα ξερά, σπασμένα από το χιόνι /αέρα και γερασμένα δένδρα. Φυτευτήκαν στην πρώτη φάση δώδεκα (12) νέα δενδρύλλια Πεύκης, ύψους 120 cm περίπου τα οποία και προστατεύτηκαν με συρματόπλεγμα. Σύντομα θα προστατευθούν αρκετά αυτοφυή δενδρύλλια που εντοπιστήκαν.
Με κομμένους κορμούς ως καθίσματα, διαμορφώθηκε η μαγευτική τοποθεσία θέας στο ψηλό κοτρώνι.

Ευχαριστούμε τον συμπατριώτη / φίλο Γιώργο και ευχόμαστε να είναι καλά με την οικογένεια του ώστε να θυμούνται τους αγαπητούς σε όλους μας, Πάνο – Ιερέα Κωνσταντίνο – Πρεσβυτέρα Θεοδώρα .
Πιστεύουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε τα σημεία εξαιρετικής Θέας στις θέσεις Ράχη και στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης με χορηγίες συμπατριωτών μας.
Είναι αυτονόητο ότι οι χορηγοί θα έχουν λεπτομερή ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών και παραστατικά κόστους.
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην δενδροφύτευση και περίφραξη, καθώς και τους επισκέπτες από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που τυχαία παραβρέθηκαν την ώρα των εργασιών στον παραπάνω χώρο,

Οι συμπατριώτες μας Γιώτα & Γεώργιος Καπελιάνης, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου, έδωσαν οικονομική ενίσχυση στον Σύλλογο 100 euro, αντί στεφάνου στην μνήμη της αείμνηστης Παναγιώτας Παπαπέτρου. Ευχαριστούμε την Γιώτα και τον Γιώργο και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο.

{ Όσοι συμπατριώτες συμμετέχουν στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιοι Δήμαρχοι η Δημοτικοί Σύμβουλοι σε οποιοδήποτε διαμέρισμα της Ελλάδας να μας ενημερώσουν ώστε μέσα από την σελίδα στο f/b του Συλλόγου και την εφημερίδα “Γορτυνία” να ενημερωθούν οι συμπατριώτες και φίλοι }.

Το Δ Σ του Συλλόγου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.