Δημιουργία νέου τμήματος Βρεφικής Φροντίδας στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεγαλόπολης

Δημιουργία νέου τμήματος Βρεφικής Φροντίδας στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεγαλόπολης

Αύγουστος 10, 2018 - 09:14
0 σχόλια

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαλόπολης Ιωάννης Μπάζιος,  ενημέρωσε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με την δημιουργία νέου τμήματος Βρεφικής Φροντίδας στο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Στην έναρξη του συμβουλίου , ο κ. Μπάζιος έκανε μια μικρή τοποθέτηση για το θέμα ενημερώνοντας πως το Δ.Σ. της επιχείρησης έκανε αίτημα και κατάφερε να πάρει επιχορήγηση 20.500 από το υπουργείο Εσωτερικών. Με αυτά τα χρήματα δημιουργείται ένα επιπλέον τμήμα βρεφών έως 2.5 ετών , μια νέα αίθουσα που θα δέχεται περίπου 30 βρέφη .

Όπως ανέφερε ο κ. Μπάζιος ο συνολικός αριθμός φέτος που θα φιλοξενηθούν είναι 38 παιδιά άνω των 2.5 ετών , από 15 βρέφη που είχε 27 έως 2.5 ετών,  σύνολο 65 και ένα επιπλέον 10% δηλαδή 75 παιδιά .
Επίσης ανακοίνωσε ότι τα τροφεία μετά από εισήγηση του πρόεδρου της επιχείρησης μειώθηκαν στα 100 ευρώ από τα 200 που ήταν μέχρι τώρα, μια μείωση πολύ μεγάλη.

Τέλος ευχαρίστησε όλο το προσωπικό  όπως επίσης και τα μέλη του ΔΣ της επιχείρησης που στηρίζουν με τις ομόφωνες αποφάσεις τους όλες τις δράσεις.

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Δημιουργία νέου τμήματος Βρεφικής Φροντίδας στο Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Μεγαλόπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.