Δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών στα χωριά της Δ.Ε. Βαλτετσίου (pics,vid)

Δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών στα χωριά της Δ.Ε. Βαλτετσίου (pics,vid)

Απρίλιος 28, 2017 - 14:18
4 σχόλια

Περιοδεία του αντιπεριερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα μαζί με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θεόδωρο Ντάνο πραγματοποιήθηκε στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου.

Είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στη Δόριζα με Προέδρους των χωριών και συγκεκριμένα τους Προέδρους του Αθήναιου, της Ασέας (εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας), της Δάφνης-Μανιάτη, των Αραχαμιτών, της Δόριζας, του Βαλτετσίου, του Λιανού-Αμπελάκι, του Πάπαρι, των Καλτεζιών-Κουβέλια, του Μαυρόγιαννη και του Κερασταρίου και στη συνέχεια να επισκεφθούν τα χωριά και να δούν από κοντά τις παρεμβάσεις και τα έργα που θέλουν οι Πρόεδροι.

Ακούν τα θέματα που τους έθεσαν, έκαναν έναν απολογισμό των έργων που έχουν γίνει ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και όπου μπορούν βάσει των δυνατοτήτων τους θα παρέμβουν και στη συνέχεια, είτε μόνοι τους είτε σε συνεργασία με το Δήμο.

Ο κ. Γιαννακούρας τόνισε:

"Τόσο εγώ όσο και ο Περιφερειάρχης πως σε δύσκολους καιρούς υλοποιούνται στο σύνολο της Αρκαδίας και φυσικά και στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου πολλά έργα και εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών στην καθημερινότητά τους αλλά και η δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών, που θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο μας.

Η ύπαιθρος φθίνει και εμείς έχουμε βάλει στόχο να ανακόψουμε αυτήν την φθίνουσα πορεία και να αλλάξουμε, όσο μπορούμε, τον τόπο μας."

Video: 

Περιοδεία σε ΔΕ Βαλτετσίου- Συνάντηση με Προέδρους


4 Σχόλια

κ. ΝΤΑΝΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ....Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...!!!...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (2007-2010) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ...???...Η ΑΠΑΝΣΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ :...****

ΒΑΓΓΕΛΗ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ...!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΤΡΕΨΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!!!ΣΕΙΜΙΚΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!!!! ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΙΠΟΝΝΗΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ...... Η ΠΡΟΟΔΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ......!!!!!!!!!

Τους πήρε ο πόνος για τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου ; Πως θα καλοπιάσουν τους Δημοβαλτετσιώτες για να δεχτούν τους τόνους των σκουπιδιών ολόκληρης της Πελοποννήσου (και όχι μόνο) τους κόβει, γιατί εκεί έχει μάσ.... Χαϊβάνια, ζωστείτε τ' άρματα και μην μασάτε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.