Δήμαρχος Καλαμάτας: Μέσα του 2020 ξεκινά το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ

Δήμαρχος Καλαμάτας: Μέσα του 2020 ξεκινά το εργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ

Νοέμβριος 24, 2019 - 09:01
1 σχόλια

Συναντήσεις σε υπουργεία στην Αθήνα είχε τις προηγούμενες μέρες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο κ. Βασιλόπουλος συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων, με τον οποίο συζήτησε για το σταθμό μεταφόρτωσης, ενημερώνοντάς τον για τα βήματα που έχει κάνει για αυτό το σκοπό ο Δήμος Καλαμάτας, καθώς και εκείνος της Μεσσήνης.

Όπως είπε, ο Δήμος Καλαμάτας είναι κοντά στο να καταθέσει πρόταση κατασκευής του σταθμού μεταφόρτωσης, για να μη χαθεί χρόνος αλλά και χρηματοδότηση.

Επιπρόσθετα, ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπήρξε συνάντηση της εκτελεστικής επιτροπής του ΦΟΣΔΑ, με τον Σαράντο Μαρινάκη μάλιστα να είναι μέλος της, με την ΤΕΡΝΑ και εκεί συζητήθηκε το πότε η τελευταία μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Οι άνθρωποι της ΤΕΡΝΑ απάντησαν ότι περιμένουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις και άμεσα θα εγκατασταθούν στο χώρο και θα ξεκινήσουν τις εργασίες. Οι δε δικηγόροι του ΦΟΣΔΑ προβλέπουν ότι, αν όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, έπειτα από 5 έως 6 μήνες η ΤΕΡΝΑ θα αναλάβει την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Παναγιώτη Μπαρμπαρούτση στο tharrosnew.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Α , ΡΕ ΦΑΠΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ . . . ΤΙ ΕΓΙΝΕ ; ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.