Δήλωση παραίτησης του Σωτήρη Παπαδημητρίου από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας

Δήλωση παραίτησης του Σωτήρη Παπαδημητρίου από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας

Οκτώβριος 03, 2019 - 15:48
3 σχόλια

Με αφορμή την θεματολογία, τα επιχειρήματα και το σκεπτικό της συνεδρίασης του Περιφερειακού οργάνου του Κινήματος Αλλαγής.

Με βαθύτερα αίτια την έλλειψη ατζέντας, την κάκιστη και επικίνδυνη ιεράρχηση των ζητημάτων που πραγματικά απασχολούν το Κίνημα Αλλαγής και την επιβίωση του, καταθέτω την παραίτηση μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής.

Θεωρώ πως δεν έχω λόγο ύπαρξης σε κομματικό όργανο κόμματος απ όπου δεν απορρέει ξεκάθαρη προοπτική προόδου, αποτελέσματος και επαφή με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας.

Εύχομαι σύντομα να επιτευχθεί ο σωστός βηματισμός του Κινήματος Αλλαγής και εμείς που παραμένουμε "ρομαντικοί" Πασόκοι να μη μας διώξετε εντελώς.

Καλή συνέχεια....!!!

 


3 Σχόλια

Το Ρομαντικοί Πασόκοι πρέπει να είναι από τότε που ο Ανδρέας τα είχε με την Δήμητρα. Υπάρχει άραγε το αντίθετο Ξενερωτοι ΝεοΔημοκράτες;

Μετά την αττική και η πασοκική σύνταξις (δεν είναι λεφτά) εμείς .... να μη μας διώξετε ...

Το ρομαντικοί είναι από τότε που έμπαιναν στο Δημόσιο από πόρτες και παράθυρα και είχαν όλο το χρόνο να κάνουν ντόλτσε βίτα εις βάρος μας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.