Δήλωση Γεωργακόπουλου για τον Β γύρο: "Είναι ώριμοι Πολίτες και είναι σε θέση να αποφασίσουν το καλύτερο για τον τόπο τους"

Δήλωση Γεωργακόπουλου για τον Β γύρο: "Είναι ώριμοι Πολίτες και είναι σε θέση να αποφασίσουν το καλύτερο για τον τόπο τους"

Νοέμβριος 11, 2010 - 12:40

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Ευχαριστούμε όλους τους Πολίτες που μας συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα μας.

Η προσπάθεια μας ήταν, όπως και όλων των υποψηφίων , να φτάσει το μήνυμα μας σε όλους τους πολίτες και να αξιολογηθεί από αυτούς. Καταθέσαμε τις απόψεις μας για τον νέο μεγάλο Δήμο της Τρίπολης προσεγγίζοντας τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τους Πολίτες με την δικιά μας αντίληψη και φιλοσοφία και ζητήσαμε ο καθένας να κάνει την υπέρβαση του για την αλλαγή σελίδας στα δημοτικά πράγματα του Δήμου μας.

Οι Πολίτες είχαν μπροστά τους 6 συνολικά προτάσεις και τις αξιολόγησαν, όπως τις αξιολόγησαν και έδωσαν με την ψήφο τους την ετυμηγορία τους την οποία σεβόμαστε πλήρως.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην μας ικανοποιεί όσο θα θέλαμε αλλά δεν ψάχνουμε για καμία δικαιολογία δεδομένου ότι ήταν επιλογή μας να μην στηριχτούμε σε κόμματα η σε πολιτικούς παράγοντες η σε οποιαδήποτε συμφέροντα .

Το εκλογικό αποτέλεσμα μας στέλνει στο Δημοτικό Συμβούλιο με 2 θέσεις Δημοτικών Συμβούλων και δηλώνουμε ότι θα πράξουμε στο ακέραιο το καθήκον που μας ανέθεσαν οι δημότες μας.

Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα και με συνέπεια στις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε.

Ευχαριστούμε τους συνδημότες που με κάθε τρόπο μας έδειξαν την εκτίμηση τους και την συμπάθεια τους για την καθαρότητα του λόγου μας και την εντιμότητα της δράσης μας. Πιστεύουμε ότι κερδίσαμε την ψυχή τους αλλά όχι και την ψήφο τους για πολλούς λόγους που δεν είναι του παρόντος για να αναφερθούμε. Ίσως σε άλλο χρόνο θα πρέπει να αναφερθούμε εκτενέστερα και ολοκληρωμένα.

Η εκλογική διαδικασία όμως συνεχίζεται και μπροστά μας είναι ο 2ος γύρος των εκλογών την προσεχή Κυριακή 14/11/2010.

Τώρα μπροστά στους Πολίτες του Δήμου μας είναι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης τους με 2 προτάσεις.

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στους Πολίτες πιστεύουμε ότι θα πράξουν το καλύτερο για τον Δήμο τους. Αυτοί θα πάρουν τις ευθύνες τους και θα αποφασίσουν ανάλογα. Κανείς και πόσο μάλλον εμείς, δεν θα τους υποδείξουμε για το τι θα πρέπει να κάνουν. Είναι ώριμοι Πολίτες και είναι σε θέση να αποφασίσουν το καλύτερο για τον τόπο τους.

Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα κοινά του Δήμου μας με συνέπεια στις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας και για την απεξάρτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Με εκτίμηση
Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
ΚΩΣΤΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ