Δηλώσεις Τσίπρα: Θα συνεχίσουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα (vid)

Δηλώσεις Τσίπρα: Θα συνεχίσουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα (vid)

Ιούλιος 07, 2019 - 21:53
0 σχόλια

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών που δίνουν τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του είπε ότι θα παραδώσει ο ίδιος την πρωθυπουργική καρέκλα στον Κ. Μητσοτάκη, ότι ήδη έχει τηλεφωνήσει για να τον συγχαρεί και ευχαρίστησε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγώνα που έκανε.

Ο κ. Τσίπρας, ανάμεσα στα άλλα, επεσήμανε: «Οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι απολύτως σεβαστή. Στη δημοκρατία η εναλλαγή στη διακυβέρνηση δεν είναι παράδοξη και αφύσικη εξέλιξη, αλλά είναι η πεμπτουσία της. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επαναλάβω όσα έκανε ο προκάτοχός μου. Θα υποδεχθώ  τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου για να παραδώσω την πρωθυπουργική καρέκλα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν τόσον αγώνα. Εύχομαι η επάνοδος της ΝΔ να μην γίνει αφορμή ρεβανσισμού, ιδίως απέναντι σε ισχυρές κατακτήσεις των εργαζομένων.

«Έχω μάθει να αγωνίζομαι και να παλεύω, όποιος δεν αγωνίζεται δεν κάνει λάθη, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε, από αύριο θα είμαστε εδώ πιο έμπειροι και πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα».

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.