Δηλώσεις Μ. Λύτρα για τα επόμενα του βήματα

Δηλώσεις Μ. Λύτρα για τα επόμενα του βήματα

Νοέμβριος 11, 2010 - 18:09
9 σχόλια

Εγώ δεν ασχολήθηκα με τα δημοτικά πράγματα στο Δήμο Γορτυνίας για να εξαφανιστώ την επομένη των εκλογών. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος έχω αρχές και άποψη. Ποτέ δεν πούλησα την ψυχή μου για κανένα αξίωμα και καμιά κομματική θέση. Έτσι και τώρα θέλω να δηλώσω τους πολλούς φίλους μου σε όλη τη Γορτυνία ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας στις επόμενες εκλογές το 2014.

Έχω το χρόνο να προετοιμαστώ, να αποδείξω ότι μπορώ να εργαστώ για τη Γορτυνία και σε αυτό το διάστημα να πείσω και τον πιο κακόπιστο.

Ξεκινούμε κι αυτή τη φορά είμαστε πολλοί περισσότεροι. Νέοι άνθρωποι, ακομμάτιστοι, άνθρωποι που έχουν ανάγκη να προσφέρουν στον τόπο τους και να δουν τη Γορτυνία να προκόβει.

Ήμουν πάντα και θα παραμείνω ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, των συνδυασμών που κάνουν υπερκομματικές υπερβάσεις, που σέβονται την πολιτική διαφορετικότητα των πατριωτών τους και που τελικά ξεχνούν για λίγο την κομματική τους ταυτότητα αν έχει απομείνει κόσμος με τέτοια πλέον, και βάζουν στο επίκεντρό τους το συμφέρον του τόπου.

Καλώ όλους τους πατριώτες που σε αυτήν την εκλογή ένιωσαν να συνθλίβονται από τις κομματικές και παλαιοκομματικές μέγγενες να συμπράξουν μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην τοπική κοινωνία.

Να αγωνιστούμε μαζί για κάτι καλύτερο στον Τόπο μου. Η παρούσα επιστολή μου είναι ένα προσωπικό κάλεσμα για τη Γορτυνία της επόμενης μέρας. Τότε που οι νικητές των εκλογών της Κυριακής θα ξεχάσουν τους περισσότερους από εσάς και οι χαμένοι θα νιώσουν λιγοψυχισμένοι.

Εγώ από αυτήν την προεκλογική εκστρατεία είδα πολλά.

Ένιωσα πως είναι να βλέπεις ανθρώπους του συνδυασμού σου να μη θέλουν να πάει καλά ο συνδυασμός σου

Είδα ανθρώπους να κάνουν κωλοτούμπες

Ένιωσα συμπάθεια για τον αγώνα που έδωσαν κάποιοι άνθρωποι

Στεναχωρέθηκα για τον τρόπο που οι κεντροδεξιά κάνει διαρκώς εξακολουθητικά λάθη

Στεναχωρέθηκα που το 50% των πατριωτών μας που απείχαν για τους λόγους που εγώ αποφάσισα και δε με άφησαν να είμαι υποψήφιος, να μην στέλνουν το μηνυμά τους

Πήρα τεράστια δύναμη από πατριώτες, ένιωσα την αγάπη τους και την υποστηριξή του.. Από αυτήν παίρνω δύναμη,

Το αμέσως προσεχές διάστημα ξεκινάμε μια γιγάντια προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος στη Γορτυνία:

Θα ιδρύσουμε ένα σωματείο – μη Κυβερνητική Οργάνωση με τίτλο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ – ΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Είστε όλοι καλεσμένοι να αποτελέσετε ιδρυτικά μέλη
Ο διαδικτυακός μας τόπος, http://www.gortynia.net με τις 10.000 επισκέψεις στο τελευταίο δίμηνο μετατρέπεται σε πληροφοριακό ενημερωτικό πόρταλ, που θα φιλοξενει και την ηλεκτρονική εφημερίδα μας.
Εκδίδουμε μηναία δωρεάν εφημερίδα με τίτλο ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ανακοινώνουμε 2 ετήσια συνέδρια στην ΓΟΡΤΥΝΙΑ με έμφαση στην ανάπτυξη της και στο αντάμωμα αξίων Γορτυνίων
Αναλαμβάνουμε τεράστια πρωτοβουλία για την προβολή της Γορτυνίας σε όλον τον Κόσμο
Θα καλέσω στελέχη του κεντροδεξιού χώρου νέες, νέους, αριστερούς και άλλους σε ανασύνταξη δυνάμεων
Θα ανακοινώσω δημοσίως 50 υποψηφίους με το συνδυασμό μας στις επόμενες εκλογές
Στηριζουμε και κριτικάρουμε το νέο δήμαρχο όποιος κι αν είναι αυτοί.

Με βάση τα παραπάνω σας καλώ να έρθετε μαζί μας πατριώτες. Επικοινωνήστε μαζί μου στο miltos@gortynia.gr

Mόλις ξεκινήσαμε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι. Δεν θα εκχωρήσουμε σε κανέναν το δικαίωμα μας να νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και την αγάπη μας γιαυτόν. Εγώ έχω μια ψήφο. Κι επειδή ποτέ δεν υπήρξα άνθρωπος των συναλλαγών δηλώνω δημόσια ότι την μία ψήφο μου στις εκλογές της κυριακής θα την ρίξω υπερ της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, σαν ένα μήνυμα ότι κάτι καινούριο ετοιμάζεται. Κάντε και σεις το ίδιο. ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ-ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΠΟΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ ή όποιο άλλο ανεξάρτητο και ελεύθερο συνδυασμό εσείς κρίνεται.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ – Δημοτική Κίνηση

«Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ.

ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΠΙΑΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΠΟΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ»

Υπ. Δήμαρχος:

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

Γιός του Δημητρίου Λύτρα από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας
και της Χάιδως Λύτρα+ το Γένος Παρασκευόπουλου από Δήμητρα Γορτυνίας

Καθηγητής Πανεπιστημίου

Διδάκτωρ Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πτυχιούχος Πληροφορικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μάστερ Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών


9 Σχόλια

Ο Τζουλιάνη τρέμει τι να πει η Νέα Υόρκη μπροστά στη Γορτυνία.....πες μας τι....

ψήφο στο τζουλιάνι και στο λύτρα το αλάνι!!!

Δεν μπορώ να ταξιδεύω επί τέσσερα χρόνια. Ζαλίζομαι!

Διαφημίζεσαι και για Καθηγητής Πανεπιστημίου & ενημερωμένος & επιστήμονας κτλ, & δε ξέρεις πως οι επόμενες θα γίνουν το 2013 μαζί με τις ευρωεκλογές & οχι το 2014, καλά το Νόμο δεν τον έχεις διαβάσει καθόλου;;;;;;;; Α ρε Τζουλιάνη...!!!

1/1/2014 re fostira tha analavei ta nea tou kathikoda o Dimarxos.

"Στις επόμενες εκλογές το 2014", αναφέρει, οι εκλογές θα γίνουν το 2013 και το 2014 θα αναλάβει , τι δε μπορείς να καταλάβεις;; τι σε δυσκολεύει;;;;; xaxaa

ΕΤΣΙ...ΑΓΧΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....ΑΛΑΝΙΑ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ...

European Parliament election, 2014 From Wikipedia, the free encyclopedia European Parliament election, 2014 Elections to the European Parliament will be held in all member states of the European Union (EU) during June 2014. It will be the eighth Europe-wide election to the European Parliament since the first direct elections in 1979.

EIDES FOSTIRA??? TO 2014 OI EKLOGES.. OPOTE XALAROSE...