Δηλώσεις Λυκουρέντζου για νέα κυβέρνηση και εκλογές (video)

Δηλώσεις Λυκουρέντζου για νέα κυβέρνηση και εκλογές (video)

Ιούνιος 17, 2011 - 16:43
2 σχόλια

 Την σύνθεση της νέας κυβέρνησης σχολίασε νωρίτερα ο Βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος. Παράλληλα ο Αρκάς Βουλευτής αναφέρθηκε και στο αίτημα - θέση της Ν.Δ για προσφυγή στις κάλπες.

Video: 

youtube://v/zuL1PTgGl_4


2 Σχόλια

<p> Διαγράφηκε σχόλιο με ανώνυμη καταγγελία. Αν θέλετε να δημοσιευτεί, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info @ arcadiaportal.gr για να επιβεβαιώσουμε την καταγγελία και να μας δώσετε τα στοιχεία σας.</p> <p> ADMIN</p>

Τι κάνει η ΝΔ για την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας με το ευρώ? Γιατί δεν φέρνετε καθόλου το θέμα της απεμπόλησης της εθνικής κυριαρχίας με την δανειακή σύμβαση. Γιατί τα έχετε βρει με το κυβερνών κόμμα. Σε αυτό το θέμα τα έχετε βρει με το ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που κάνετε είναι να τσακωνόσαστε για το πώς θα μοιράζεστε την πίτα με το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό είναι το πρόβλημα σας και η ανησυχία σας. Θα βάλετε πλάτη στο ξεπούλημα. Πως θα πληρώσουμε τους τοκογλύφους? Με πιο τρόπο θα αναχρηματοδοτηθεί η Ελληνική οικονομία. Με δάνεια πάλι να αναπτύξουμε την οικονομία? Με δάνεια από τους τοκογλύφους? Πάλι από τις αγορές? Η ΝΔ μας απαντάει,..Ναι. Άρα εκφράζετε οργανωμένα συμφέροντα κερδοσκόπων και πλιατσικολόγων της οικονομίας. Απόδειξη είναι ότι οι υπεύθυνοι στα οικονομικά στην ΝΔ προέρχονται από εταιρίες που λεηλάτησαν με πρωταγωνιστικό τρόπο τον τόπο το 89. ¨Έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν αποδείξει ποιοι είναι.