Δηλώσεις Δ.Σωτηρόπουλου στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Δηλώσεις Δ.Σωτηρόπουλου στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Αύγουστος 20, 2010 - 12:50
2 σχόλια

Ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος πριν από λίγο σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Επί της ουσίας» στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Ζήτησε και ο ίδιος ανανέωση και παρέμεινε ενωτικός λέγοντας ότι θα στηρίξει όποιον υποψήφιο αποφασίσει το κόμμα.

Περισσότερα σε λίγο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΛΟΥΜΗ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΔΡΩΝΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΑΝ Ο ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ; ΑΦΟΥ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Υπάρχει θέμα με την θέση που κατέχει στην ΔΕΥΑΤ. Είναι προφανές αυτό. Λογικά, ΑΝ πάρει το χρίσμα, πρέπει να παραιτηθεί. Όσο για την κίνηση Σωτηρόπουλου και Ταλούμη μόνο έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Μανδρώνης ήταν ο πιο "βολικός" υποψήφιος για αυτούς. Ο Λαμπρόπουλος ήταν μαύρο πανί, ο Σμυρνιώτης δεν θα έπαιζε το παιχνίδι τους, οπότε απέμεινε ο Μανδρώνης. Αν ακούς Σωτηρόπουλο και Ταλούμη να υποστηρίζουν κάποιον... Η μόνη επιλογή για τον Δήμο Τρίπολης είναι ο Σμυρνιώτης. Από τους τρεις (Σμυρνιώτης, Μανδρώνης, Λαμπρόπουλος) δείχνει καλύτερος. Αν υπάρχει άλλη πρόταση το συζητάμε.