Δηλώσεις Δράκου από την Καλαμάτα

Δηλώσεις Δράκου από την Καλαμάτα

Οκτώβριος 03, 2010 - 00:35
4 σχόλια

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για τη σωστή διάθεση των προϊόντων του τόπου μας στις εδώ αγορές, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό και στις ξένες», δεσμεύτηκε στις συζητήσεις που έκανε με πλήθος εμπόρων και παραγωγών στη Λαϊκή Αγορά της Καλαμάτας κατά την περιοδεία του το Σάββατο 2/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος.

Και συμπλήρωσε: «Είναι σαφές ότι τα αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου διακρίνονται από μία μοναδική ποιότητα, που τα καθιστούν κορυφαία στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο και επιβάλλεται να τους δώσουμε τις ευκαιρίες για να λάβουν τη θέση που τους αξίζει. Και αυτό, μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μία οργανωμένη προσπάθεια προώθησης σε περιφερειακό επίπεδο».
Να σημειωθεί ότι το Δ. Δράκο υποδέχτηκε στη Λαϊκή Αγορά ένας μεγάλος αριθμός εμπόρων και παραγωγών και έγιναν πολλές συζητήσεις γύρω από σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη Γεωργία και γενικότερα, τον Πρωτογενή Τομέα. Πολλοί από τους συνομιλητές του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου θυμήθηκαν τους κοινούς αγώνες που είχαν δώσει για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, την εποχή που ο Δ. Δράκος δραστηριοποιούταν στο συνεταιριστικό κίνημα, αλλά και όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει τα περασμένα χρόνια από τη Νομαρχία Μεσσηνίας.
Στη συνέχεια, ο Δ. Δράκος περπάτησε στο κέντρο της Καλαμάτας και χαιρέτησε εμπόρους της πόλης και εκατοντάδες κατοίκους, ανταλλάσοντας απόψεις. Να υπογραμμιστεί, ότι το Δ. Δράκο συνόδευε ο αντινομάρχης Μεσσηνίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, καθώς και νομαρχιακοί σύμβουλοι, οι οποίοι πρόκειται να θέσουν υποψηφιότητα στις Περιφερειακές Εκλογές.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Έχετε σταματήσει να δημοσιεύετε σχόλια;

Οχι δεν έχουμε σταματήσει. Πλέον δουλεύουμε για να ετοιμάσουμε νέο μηχανισμό έγκρισης σχολίων. Μετά από ανώνυμα και υβριστικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν από επισκέπτες, έγιναν μηνύσεις και αυτό μας αναγκάζει να αλλάξουμε πολιτική στην δημοσίευση των σχολίων. Admin

Είχα στείλει νωρίτερα κείμενο χωρίς υβριστικά και δεν το δημοσιεύσατε. Να μας πείτε τουλάχιστον να μην γράφουμε.

Όλα τα σημερινά σχόλια δημοσιεύθηκαν κανονικά αφού δεν βρέθηκε κάποιο με υβριστικό περιεχόμενο. Admin