Δηλώσεις Βαλασόπουλου για την επέτειο στο Άστρος

Δηλώσεις Βαλασόπουλου για την επέτειο στο Άστρος

Απρίλιος 20, 2012 - 17:19
3 σχόλια

Μετά τις εκδηλώσεις στο Άστρος για την 189η επέτειο από τη Β΄Εθνοσυνέλευση ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Βαλασόπουλος δήλωσε:

"Ο τόπος μας η Αρκαδία, έχει πολλά τέτοια παραδείγματα σαν αυτό που γιορτάζουμε σήμερα εδώ στο Άστρος. Παραδείγματα που φωτίζουν όχι μόνο το παρελθόν ,αλλά και το μέλλον μας. Και κυρίως μας διδάσκουν πως η Ελλάδα έχει περάσει πολλά δεινά και στο παρελθόν, αλλά πάντα έβρισκε τον τρόπο να τα ξεπερνά. Με σημείο αναφοράς την ενότητα και την πίστη στις δυνατότητές μας"
 


3 Σχόλια

Μάλλον δεν έχει διαβάσει ιστορία ο κ. Βαλασοπουλος για να λέει αυτά που λέει! Τι είδους ενότητα είχαμε όταν βάζαμε φυλακή τον Κολοκοτρώνη τον Νικηταρά και τόσους άλλους αγωνιστές, λέγοντας πως ίσως ήταν προδότες των Ελλήνων; Ή τι είδους ενότητα είχαμε πάλι όταν σκοτώθηκαν χιλιάδες Έλληνες στα 5 χρόνια που κράτησε ο εμφύλιο του 45-49; Για ποιες ακριβώς δυνατότητες μιλάει, τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έφτασαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, στο σημείο να έχει ανεργία τον Ιανουάριο 21,8% (η πραγματική τον Ιούλιο εκτιμάτε πως θα αγγίξει το 30%), να έχει ποσοστό θανάτων μέσα σε 2 χρόνια (από την στιγμή που άρχισαν να εφαρμόζονται τα μνημόνια) ίσο με τα 10 προηγούμενα χρόνια στα νοσοκομεία, λόγο κατάρρευσης του κράτους πρόνοιας και των χρημάτων που δίνονται για την υγείας; Για πια πίστη στις δυνατότητες μας μιλάει όταν είχαμε για δεκαετίες λιτότητα και σήμερα έχουμε απίστευτα ποσοστά ύφεσης μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, φόρους επί φόρων, παλιά και νέα(2012-2013-2014 κ.λ.π.) χαράτσια, αναδρομικές (από τον Ιούνιο που μας έρχεται) φορολογήσεις μισθών, συντάξεων, εισοδημάτων, κατοικιών κ.λ.π.; Η ενδεχόμενη επανεκλογή της Νέα Δημοκρατίας σαν πρώτο κόμμα είναι σκέτη αυτοκτονία! Σήμερα κανένας Έλληνας δεν έχει καμία δικαιολογία! Όλοι ξέρουμε πια γιατί το ζούμε καθημερινά πια είναι τα αποτελέσματα των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας! Είναι απίστευτη η αοριστολογία των ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατίας! Μιλάνε π.χ. για ανάπτυξη, χωρίς να μας εξηγούν πως γίνεται, ενώ ήταν αυτοί (ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία) που κυβερνούσαν τόσες δεκαετίες την Ελλάδα, παρ’ όλα αυτά , σήμερα να βιώνουμε τόσο τραγικά την αποτυχία των πολιτικών τους. Και όχι μόνο αυτό. Το κορυφαίο είναι που δεν μας εξηγούν πως, από εδώ και πέρα, οι ίδιες πολιτικές που τόσα χρόνια μας έδειξαν ξεκάθαρα πόσο αποτυχημένες είναι, θα γίνουν ως δια μαγείας επιτυχημένες!!!!! Σα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι!!!

MAΥΡΟ...