Δίκτυο Αρκαδίας: ΟΧΙ στα αβάσταχτα μέτρα των δανειστών

Δίκτυο Αρκαδίας: ΟΧΙ στα αβάσταχτα μέτρα των δανειστών

Ιούλιος 04, 2015 - 10:02
3 σχόλια

Οι αρχές και οι θέσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ όπως διατυπώνονται συνεχώς τέσσερα χρόνια τώρα μέσα από τις αναρτήσεις μας, είναι υπέρ της ριζοσπαστικής κεντροαριστεράς, υπέρ της άμεσης δημοκρατίας και υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων, των αγροτών, των νέων, των αδυνάτων.

Αυτό μας καθιστά αντίθετους στα μνημόνια των δανειστών, αντίθετους στην οικονομική εξαθλίωση των απλών ανθρώπων, αντίθετους στη φτωχοποίηση του κόσμου, αντίθετους στις προσταγές των «θεσμών» ενάντια στη θέληση της κοινωνίας μας.

Μας υποχρεώνει να πολεμήσουμε για να πλειοψηφήσει το ΟΧΙ, ώστε να τελειώσουμε με την αποτυχημένη πολιτική, και να πάμε σε ένα δρόμο που στο τέλος του θα επιφέρει ανάπτυξη.
Μας υποχρεώνει να αγωνιστούμε για να πλειοψηφήσει το ΟΧΙ, ώστε να οδηγηθούμε στην ευημερία των ανθρώπων και των κοινωνιών.

Η μόνη λύση σε αυτά και η μόνη ελπίδα είναι ένα βροντερό ΟΧΙ.
Σας καλούμε λοιπόν, να συμμετέχουμε όλοι στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015. Να ψηφίσουμε ΟΧΙ στα αβάσταχτα μέτρα των δανειστών. Να ψηφίσουμε ΟΧΙ στη συνέχιση των αποτυχημένων πολιτικών για τα επόμενα χρόνια.
Καλή ψήφο και καλό Σαββατοκύριακο!

ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


3 Σχόλια

Παιδια μην κανουμε το χατιρι στους τυχοδιωκτες να μας πτωχευσουν.μην τους αφησουμε να μας φανε τους κοπους μια ζωης..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.