Δικαστική απαγόρευση στην ΤΕΡΝΑ για το ακίνητο Μπέζου στην Παλαιόχουνη

Δικαστική απαγόρευση στην ΤΕΡΝΑ για το ακίνητο Μπέζου στην Παλαιόχουνη

Μάρτιος 22, 2018 - 21:33
1 σχόλια

Με προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε από τον Ειρηνοδίκη Τριπόλεως απαγορεύθηκε στην «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μ.Α.Ε.», της οποίας μοναδική εταίρος είναι η «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Ε», η πραγματική αλλά και η νομική …μεταβολή ακινήτου των εντολέων μου (οικογενείας Μπέζου) που βρίσκεται στη χωροθετημένη περιοχή του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» στο όριο των τ.κ. Παλαιόχουνης-Κερασταρίου.

Το ακίνητο αυτό είχε δήθεν αποκτήσει η πιο πάνω εταιρεία με συμβόλαιο-«μαϊμού» και είχε πετύχει με την προσκόμισή του στην αρμόδια Υπηρεσία την έκδοση άδειας περίφραξής του!!!.

Η πιο πάνω προσωρινή διαταγή με την οποία επίσης απαγορεύθηκε ρητά στην πιο πάνω εταιρεία η επαπειλούμενη περίφραξη του συγκεκριμένου ακινήτου και κάθε άλλη σε αυτό διακατοχική πράξη εκδόθηκε μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος των εντολέων μου πραγματικών ιδιοκτητών και νομέων του ακινήτου σε αίτησή τους λήψης ασφαλιστικών μέτρων με αριθμό κατάθεσης 85/2018.

Σημειώνεται τέλος ότι η συγκεκριμένη απαγορευτική προσωρινή διαταγή θα εγγραφεί στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο στη μερίδα της καθής εταιρείας και θα επιδοθεί εκτός από αυτήν και σε όλους τους θεσμικά εμπλεκόμενους στη συγκεκριμένη Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα του προαναφερόμενου έργου, για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες…. για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, καθώς συναρτάται άμεσα σύμφωνα με τους όρους του σχετικού διαγωνισμού με την φημολογούμενη υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου.

Τάκης Γατσόπουλος
Δικηγόρος

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.