Δικαίωση Τσιαμούλου σε ενστάσεις κατά παράνομων αποφάσεων ΔΣ

Δικαίωση Τσιαμούλου σε ενστάσεις κατά παράνομων αποφάσεων ΔΣ

Φεβρουάριος 01, 2015 - 17:08
4 σχόλια

Δικαίωση της παράταξης «Τρίπολη-αλλάζουμε τα δεδομένα» σε ενστάσεις κατά παράνομων αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης (Δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Τσιαμούλος σε επιστολή αναφέρει:

Η δικαίωση αυτή στέλνει ένα ακόμη μήνυμα. Ένα μήνυμα που δείχνει ότι όλοι πρέπει να μάθουν να λειτουργούν στο πλαίσιο της νομιμότητας και να λαμβάνουν υπόψη, τις σύγχρονες αρχές της διοικητικής δράσης. Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να διασφαλίζουμε τα δικαιώματα όλων των πολιτών που είναι για μας απαράγραπτα. Θα είμαστε ασυμβίβαστοι από όποια θέση και αν κληθούμε να υπηρετήσουμε.

Δείτε στα συνημμένα την απόφαση της Αποκεντρωμένης για ακύρωση των αποφάσεων

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Νικολακη χαιρόμαστε να σε βλέπουμε στα έδρανα τις αντιπολίτευσης γιατί μόνο σε αυτά θα εισαι!!! Δεν κανείς για τίποτα άλλο!!! Άντε να σε δούμε τωρα που βγήκε το κόμμα σου και μάνα υποψήφιο για βουλευτάκο!! Τίποτα άλλο εισαι άχρηστος σε όλα τα επίπεδα!........

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

Τι σας πείραξε ρε ο άνθρωπος? Εκτός αν θίγει τα δικά σας παράνομα συμφέροντα, οπότε καταλαβαίνω την πίκρα σας. Αλλιώς σας τα τάζανε προεκλογικά και αλλιώς τα βρήκατε. Κρίμα, έχετε κι εσείς τα δίκηα σας. Αλλά έτσι είναι, αν είσαι μια ζωή μαθημένος στη λαμογιά και την κομπίνα, σε πειράζει όταν σου χαλάνε τη βρωμοδουλειά.

Ανώνυμε η βρομωδουλεια ξέρεις ποιανού ήταν? του Τσιαμουλου ρωτά τον και θα σου πει για ποιο λόγο έκλεισε το πλάτωμα....ρωτά τον......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.