Δικαιολογητικά και ώρες λειτουργίας κολυμβητηρίου και αίθουσας βαρών ΔΑΚ Τρίπολης (vid)

Δικαιολογητικά και ώρες λειτουργίας κολυμβητηρίου και αίθουσας βαρών ΔΑΚ Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 08, 2015 - 14:30
2 σχόλια

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής σε δηλώσεις του μίλησε για το Κολυμβητήριο Τρίπολης, για τα όργανα που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες στο ΔΑΚ αλλά και για άλλα θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ο κ. Καραλής αναφέρθηκε στο ωράριο λειτουργίας του κολυμβητηρίου, λέγοντας ότι για το κοινό ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα από 14:00- 16:00 και 20:00 – 22:00. Επίσης το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα ανοίξει τις πύλες του και για τα παιδιά που έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό πρόγραμμα και θα ενταχθούν στους αθλητικούς συλλόγους.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίσουν:

α) Ιατρική Βεβαίωση από Παθολόγο ή Παιδίατρο και Δερματολόγο,

β) Υπεύθυνη Δήλωση ότι έχουν γνώση κολύμβησης και κολυμπούν με δική τους ευθύνη (σε περίπτωση ανηλίκου η υπεύθυνη δήλωση θα υπογράφεται από τον κηδεμόνα)
γ)  φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Όσοι ενδιαφερόμενοι: α) έχουν αθλητική ταυτότητα κολύμβησης αντί των παραπάνω ιατρικών βεβαιώσεων μπορούν να προσκομίσουν φωτοτυπία αυτής και β)έχουν προσκομίσει τις ανωτέρω ιατρικές βεβαιώσεις  στο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης για να εγγραφούν στα τμήματα κοινού την κολυμβητική περίοδο 2012-2013, μπορούν να προσκομίσουν την σχετική βεβαίωση από το Ν.Π.Δ.Δ.

Όπως επεσήμανε και ο κ. Καραλής, οι κολυμβητές οφείλουν να σέβονται τους κανόνες υγιεινής που εφαρμόζονται στα αποδυτήρια και τους άλλους χώρους της κολυμβητικής πισίνας, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί από το Ν.Π.Δ.Δ.

Να αναφέρουμε η κάρτα εισόδου στο κολυμβητήριο θα κοστίζει €20/μήνα/άτομο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και τους βανδαλισμούς που είχαν γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στις πισίνες του κολυμβητηρίου, αναφέροντας ότι έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες εργασίες και επισκευές έτσι ώστε το κολυμβητήριο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Επίσης εργασίες βελτίωσης έγιναν και στα μηχανήματα γυμναστικής και στα στρώματα στο κλειστό γυμναστήριο κάτω από τις κερκίδες. Για τους χρήστες της αίθουσας βαρών θα καταβάλλεται το ποσόν των 5 ευρώ και το ωράριο για το κοινό είναι από τις 7:30- 9:30 και 19:30 – 21:30 από Δευτέρα έως Σάββατο αλλά υπάρχουν και συζητήσεις επιμήκυνσης ωραρίου.

Στην αίθουσα με τα βάρη θα υπάρχει εργαζόμενος ο οποίος θα ελέγχει τον χώρο και τις κάρτες, προκειμένου να μην γίνονται φθορές και καταστροφές στα μηχανήματα.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δικαιολογητικά και ώρες λειτουργίας κολυμβητηρίου και αίθουσας βαρών ΔΑΚ Τρίπολης


2 Σχόλια

Δηλαδη θα πρεπει να πληρωνουμε για ενα δημοτικο , δημοσιο κολυμβητήφιο; Ο εισαγγελέας που είναι: Ασε που εχει μηκυτες. Ζητήστε δείγμα και πηγαίνετέ το για αναλυση. Με αυτα που θα βρείτε δε θα ξαναπατήσετε. Βασικά στο στάδιο έχουν αναπτυχθεί επιχειρήσεις για να τα παίρνουν. Καφετερια βάρη κολύμπι μπάσκετ τέννις κτλ. Για να πας να αθληθείς πρέπει να κουβαλάς και το πορτοφόλι σου. Ακου κει 5 ευρώ τα βάρη. Γιστί; Ανήκουν σε ιδιώτη και πρέπει να πληρώσω; Πού είσαι εισαγγελέα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.