Τατούλης

Διήμερες εκδηλώσεις στην πλατεία Φιλικών στην Τρίπολη (vid)

Διήμερες εκδηλώσεις στην πλατεία Φιλικών στην Τρίπολη (vid)

Σεπτέμβριος 13, 2018 - 18:01
0 σχόλια

Για τις διήμερες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο χώρο του Μνημείου των προσφύγων στην πλατεία Φιλικών μίλησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα» και πρόεδρος της « Παμπροσφυγικής Ένωσης Αρκαδίας» Νίκος Τσιαμούλος.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 19.30 ο δήμος Τρίπολης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την μετονομασία της Πλατείας Φιλικών σε ΠΛΑΤΕΊΑ ΠΡΟΣΦΎΓΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΊΑΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗΣ και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 11.00 τις εκδηλώσεις του εορτασμού της ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας  διοργανώνει  εκδηλώσεις για τον  εορτασμό της ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, στις 16 Σεπτεμβρίου 2018 στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

 Επίσημη Έπαρση της Σημαίας.

Γενικός Σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας, μέχρι της δύσης του ηλίου της 16ης Σεπτεμβρίου 2018.

 Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 16ης Σεπτεμβρίου 2018 όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου, του Δημοτικού Καταστήματος Τρίπολης, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, καθώς και των οδών, Πλατειών, Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Τρίπολης,

 Ώρα 10.30: Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Ώρα 11.00: Συγκέντρωση των επισήμων και του λαού της πόλης, στο χώρο του «Μνημείου των Προσφύγων» στην Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ», όπου θα γίνει έπαρση της σημαίας, Επιμνημόσυνη Δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Νικόλαο Τσιαμούλο, Πρόεδρο της Πανπροσφυγικής Ένωσης Νομού Αρκαδίας και Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης, κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου

 Ώρα 20.00: Υποστολή της Σημαίας

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδηλώσεις στον χώρο του Μνημείου των προσφύγων στην πλατεία Φιλικών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.