Διεθνής Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Agra 2018

Διεθνής Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Agra 2018

Νοέμβριος 20, 2017 - 11:25
0 σχόλια

27η Διεθνής Έκθεση AGRA 2018 στον Εκθεσιακό χώρο στο PLOVDIV

Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς της Βουλγαρίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.
Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών τα εμπορικά αποτελέσματα των εκθετών του 2018 ικανοποιητικά καθώς το 87% ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ το 90% θα επαναλάβουν τη συμμετοχή τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

  • Αγροτικός τομέας (αγροτικά μηχανήματα, χωματουργικά, θεριστικά, σποράς τρακτέρ, ξηραντές, σιλό, εξοπλισμός διακίνησης αγροτικών σπόροι και επεξεργασία, λιπάσματα, τεχνολογίες και εξοπλισμός, λιπάσματα, αρδευτικός εξοπλισμός και τεχνολογίες Συσκευασίας)
  • Τομέας κτηνοτροφικών προϊόντων (εξοπλισμός, τεχνολογίες βελτίωσης και αναπαραγωγής ζώων και πουλερικών, κτηνιατρικά φάρμ
  • Τομέας ιχθυηρών προϊόντων (αναπαραγωγή, τεχνολογίες, συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης, θαλασσινά και βάρκες και πλοία για θαλάσσιο και ποταμίσιο ψάρεμα).
  • Τομέας ανθοκομικής, κηπουρικής (άνθη και φυτά για κήπους και θερμοκήπια, έπιπλα και αξεσουάρ κήπους, είδη ανθοκομικής, εξοπλισμός και εργαλεία.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες εδώ.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.