Διέπρεψαν διαιτητικά Διαμαντόπουλος και Πετρόπουλος στην Super League

Διέπρεψαν διαιτητικά Διαμαντόπουλος και Πετρόπουλος στην Super League

Οκτώβριος 24, 2017 - 11:15
6 σχόλια

Σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελληνική διαιτησία οι Αρκάδες διαιτητές και επόπτες δείχνουν να αποτελούν σταθερή αξία στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου με βάση τις επιδόσεις τους.

Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και Τρύφων Πετρόπουλος παίρνουν βαθμό άριστα στα δύο δύσκολα παιχνίδια που κλήθηκαν να διευθύνουν αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο ο πρώτος και στο ντέρμπι της αγωνιστικής του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ σε ρόλο Β' βοηθού ο δεύτερος.

Αναφορικά με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο και τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League ο Αρκάς ρέφερι ήταν εξαιρετικός μιας και σωστά δεν έδωσε πέναλτι στις τρεις πτώσεις ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εντός περιοχής με τις φάσεις να των δικαιώνουν απόλυτα για τις αποφάσεις του παίρνοντας υψηλό βαθμό για την διαιτητική του παρουσία στον αγώνα.

Από την άλλη ο επίσης Αρκάς επόπτης Τρύφων Πετρόπουλος και αυτός διέπρεψε στο Φαληρικό γήπεδο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' στο Κυριακάτικο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αφού στις αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει από την πλευρά του ήταν σωστός αποσπώντας και αυτός θετικές κρίσεις και υψηλό βαθμό για την παρουσία του στον αγώνα.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ειδες ρε DRF που καποιοι προσπαθουν και προκοβουν καποια στιγμη με κοπο και δουλειά και αλλοι απλα κωλοβαρανε στον υπολογιστή τους;

ΕΝΩ οι ανώνυμοι δεν κολοβαράνε;;; σβήσε καμια φωτιά και άμα!!!

αυτα που γραφετε τα πιστευετε??????????? ολη η πολη γελαει !!!!!!!! σταθμαρχες σε λιγο σαν τον αλλον.εντος μηνος θα γελαει ολη η ελλαδα

Το σχολιο ηταν ειρωνικο οχι προς τους 2 εξαιρετους διαιτητες οπως σωστα λετε...Αλλα ως προς την βαθμολογια των παρατηρητων που ξερουμε τι γινετε εκει.Οι δυο κυριοι αριστευσαν στα πραγματικα ,ο παρατηρητης ομως τους εβαλε 10 ή θα τους μειωσει? Ισως καταλαβατε λαθος. Τα περι τραυματια δεν το καταλαβα αν αφορουσε εμενα ή αλλον χρηστη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.