Διέλυσε την Σπάρτη ο Παναργειακός σε φιλικό στο Άργος

Διέλυσε την Σπάρτη ο Παναργειακός σε φιλικό στο Άργος

Σεπτέμβριος 23, 2018 - 16:48
1 σχόλια

Εντυπωσιακός ο Παναργειακός διέλυσε με σκορ 4-2 την Σπάρτη σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Άργους.

Σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου ήταν οι Μπριλάκης, Παναγιώτου (2) και Μπουντόπουλος ενώ για τους Λάκωνες ο Βλαχομήτρος πέτυχε και τα δύο τέρματα της Σπάρτης.

Στην βασική ενδεκάδα του Παναργειακού αγωνίστηκαν και οι τρεις Αρκάδες ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κυριακόπουλος, Γιώργος Καδάς και Θοδωρής Μπούτας αλλά και ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης και του Παναρκαδικού την περυσινή σεζόν Όμηρος Συρεγγέλας έχοντας όλοι τους εξαιρετική παρουσία.

Να σημειωθεί ότι με την φανέλα της Σπάρτης αγωνίστηκαν και δύο ακόμα γνωστοί στο ποδοσφαιρικί κοινό της Τρίπολης με πέρασμα από Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικό ο Χάρης Νάτσης και ο Γιώργος Αρώνης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Καρούτης, Παπασπύρος, Καδάς, Μπουντόπουλος, Παναγιώτου, Συρεγγέλας, Μπριλάκης, Ροκάι

Έπαιξαν και οι: Μαρίνης, Κρολ, Παλιγγίνης, Μπακατσέλος, Φασουλής, Μουσταφά

ΣΠΑΡΤΗ (Νίκος Μηλιώτης): Πάντος, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κολτσίδας, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Ντος Ρέις, Βλαχομήτρος, Χαντζάρας.

Έπαιξαν και οι: Καλούσης, Κοζάκης, Φραγκούλης, Νεμάνιε, Τιεντσέ, Σταματόπουλος, Ζαχαρουδιάκης, Μαντζίρης, Αρώνης, Καινούργιος, Νάτσης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.