Διεκδίκηση των Επιδομάτων Δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα και Αδείας

Διεκδίκηση των Επιδομάτων Δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα και Αδείας

Οκτώβριος 18, 2018 - 08:49
1 σχόλια

Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεχθεί πολλά ερωτήματα από συναδέλφους σχετικά με τη διεκδίκηση των Επιδομάτων Δώρων  Χριστουγέννων - Πάσχα και Αδείας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: οι ήδη εκδοθείσες αποφάσεις Δικαστηρίων είναι αποφάσεις Ειρηνοδικείων και αφορούν υπαλλήλους με σχέση εργασίας Ορισμένου και Αορίστου χρόνου και όχι υπαλλήλους με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου (μόνιμους).

Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί καμία απόφαση Διοικητικού Πρωτοδικείου που αφορά στη διεκδίκηση των ανωτέρω επιδομάτων για μόνιμο προσωπικό.

Επιπροσθέτως δεν έχει εκδικασθεί καμία από τις αγωγές που έχουν ασκηθεί από το μόνιμο προσωπικό των Δήμων του Νομού Αρκαδίας.

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη και το υπ' αριθ. 439/11-10-2018 έγγραφο της ΑΔΕΔΥ, σας προτείνουμε να προβείτε και στην κατάθεση αίτησης διακοπής παραγραφής προς τον φορέα που εργάζεστε, σύμφωνα με το υπόδειγμα αίτησης που σας έχει ήδη αποσταλεί.

 

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ                          ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο.Τ.Α. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.