Διεγράφη ο Παπαχριστόπουλος – Διαλύθηκε η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Διεγράφη ο Παπαχριστόπουλος – Διαλύθηκε η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Φεβρουάριος 08, 2019 - 20:07
4 σχόλια

Κατατέθηκε στο πρόεδρο της Βουλής λίγα λεπτά μετά την ομιλία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, η διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα (ΚΟ) των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ).

Αυτό σημαίνει ότι η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαλύεται καθώς δεν αριθμεί πέντε βουλευτές που εκλέχθηκαν υπό την κομματική σημαία του.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Η παράσταση του Καμμένου ήταν καταπληκτική. Αν τον πω Καραγκιόζη θα προσβάλλω τον Καραγκιόζη, τόνους πιο αξιοπρεπή απ' αυτόν.

Πάνος Συγκαμμενος ο χειρότερος πολιτικός τα τελευταία 20 χρονια.Οσκαρ υποκριτικής

Η γενιά μου έστελνε πίτσες φάρσα στο στούντιο οταν ειχε εκπομπή ο Λεβέντης, Τωρα η ίδια γενιά τον έβαλε στην βουλη.Ενα κοινοβούλιο με βουλευτές που φοράνε νεκροκεφαλες,σαγιοναρες,κυνηγετικά γιλεκα,και εναν Καμμενο που ητανε συχνά πυκνά ντυμένος κυνηγος.Η κατάντια η ιδια,αλλά όπως λέει και ο λαός (Κατά τον λαο, και οι άρχοντες)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.