«Δίδυμο» Ρομά στην Τρίπολη «έγδυνε» διαμερίσματα επί έναν χρόνο

«Δίδυμο» Ρομά στην Τρίπολη «έγδυνε» διαμερίσματα επί έναν χρόνο

Φεβρουάριος 29, 2020 - 09:21
5 σχόλια

Ρεπορτάζ και η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας - 12.000 ευρώ η λεία τους

Στη σύλληψη δύο Ρομά στην Τρίπολη προχώρησαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Τρίπολης. Πρόκειται για μια γυναίκα και έναν ανήλικο, περίπου 16 ετών, οι οποίοι δεν έχουν οικογενειακή σχέση, συνεργάζονταν όμως επί σχεδόν ένα έτος και «χτυπούσαν» διαμερίσματα στην Τρίπολη.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικος σε πολυκατοικία στην οδό Ρήγα Φεραίου στην πόλη μας είδε τον νεαρό Ρομά να στέκεται επί ώρα στην είσοδο. Παραξενεύτηκε, διότι ο νεαρός φαινόταν σαν να κρατούσε τσίλιες. Κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο έφθασαν αμέσως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος πράγματι παραφυλούσε για λογαριασμό μιας γυναίκας που «δραστηριοποιούνταν» σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας.

Το συγκεκριμένο δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Όπως αποκαλύφθηκε μετά την προσαγωγή των δύο ατόμων, οι δυο τους συνεργάζονταν για καιρό. Ο νεαρός κρατούσε τσίλιες και η γυναίκα με διάφορους τρόπους έμπαινε σε διαμερίσματα και έκλεβε οτιδήποτε αξίας έβρισκε.

Μάλιστα, είχαν «αδυναμία» στα διαμερίσματα των υψηλότερων ορόφων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι αστυνομικοί εξετάζουν «ορφανές» περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, προκειμένου να διαπιστώσουν αν το δίδυμο αυτό ευθύνεται για αυτά τα περιστατικά.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, προχθές (26.2.2020) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, 44χρονη και ανήλικος, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπής δίχως όμως να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, όπως προέκυψε, από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι ανωτέρω δράστες μαζί με 24χρονη ημεδαπή κατά το χρονικό διάστημα από 25.10.2019 έως και 25.2.2020, στην Τρίπολη Αρκαδίας, είχαν διαπράξει συνολικά τρεις (3) κλοπές σε οικίες αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων ξεπερνά τις -12,000- ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

Ε.Γ.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ραδιοαρβυλα η ειδηση!!Αυτη η ομαδα ημεδαπων δεν κανει τετοια πραγματα..ευτυχως ομως η αληθεια θα λαμψει και αυριο θα ειναι εξω παλι....

Έλα! δεν το πιστεύω! Μήπως ήταν και ένα fiat punto ασημί εκεί γύρω;

Πρώτη φορά το ξανακούω Ρωμά (οι πρώην... ημεδαποί) να ασχολούνται με τέτοιες δουλειές. Είναι πραγματικά απίστευτο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.