Διαθέσιμη η νέα έκδοση του Edge browser

Διαθέσιμη η νέα έκδοση του Edge browser

Ιανουάριος 21, 2020 - 12:50
0 σχόλια

Δύο χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωση της Microsoft για την αντικατάσταση του Edge, του ενσωματωμένου browser  των Windows 10, η νέα έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

Ο νέος browser βασίζεται στο έργο ανοικτού κώδικα Chromium πάνω στο οποίο έχει στηριχθεί και ο Chrome της Google.  Θεωρητικά αυτό σημαίνει πως όλα τα πρόσθετα εργαλεία (αποκλεισμού διαφημίσεων κ.λπ.)  του Chrome θα μπορούν να δουλέψουν και στον νέο Edge.

Η εγκατάσταση του στα Windows 10 μπορεί να γίνει αυτόματα μέσω του Windows Update ή κατεβάζοντας τον από την διεύθυνση: https://www.microsoft.com/en-us/edge?form=MO12GB&OCID=MO12GB

Μπορείτε επίσης να τον εγκαταστήσετε στις εκδόσεις 7, 8 και 8.1 των Windows αλλά και στο Android.

Πάντως, την μερίδα του λέοντος στην χρήση browsers παγκοσμίως κατέχει ο Chrome με ποσοστό 63% ενώ το μερίδιο του Edge είναι μόλις 2,7%. Ο νέος browser έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αποδείξει την αξία του.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.