Επικαιρότητα

Latest

Επίσκεψη του Γραμματέα του «Κόσμος» και Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη στη Μεγαλόπολη (vid)

Ο Γραμματέας του “Κόσμος” και Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης επισκέφθηκε τη Μεγαλόπολη και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο.

Περισσότερα

Ποιες πληρωμές επιδομάτων ολοκληρώνονται σήμερα

πως ανέφερε το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε σχετική ανακοίνωσή του σήμερα,Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η καταβολή για τα επιδόματα συνολικού ύψο

Περισσότερα

«Έλα να πάμε στο βουνό, Vol2!» - Προπώληση εισιτηρίων την 1η Απριλίου

Δεν είστε έτοιμοι για αυτό που έρχεται!

Save the date γιατί 1 Απριλίου στις 12:00 ξεκινάει η προπώληση για το πιο βουνίσιο Festival

Και όχι δεν θα είναι πρωταπριλιά!  Ελάτε να πάμε στο βουνό Vol 2

Περισσότερα

«Η Μουσική συναντά τα Εικαστικά», στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης σας προσκαλούν στη Μουσική Εκδήλωση «Η Μουσική συναντά τα Εικαστικά», στις 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:30 μ.μ.

Περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Αδιανόητη η ευκολία με την οποία ψεύδεται

Με νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Κώστα Καραμανλή - που όπως σημειώνεται - «παρασυρόμενος προφανώς από την "αποθέωση" που γνώρισε από τους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την ντροπιαστική του ομιλία στο κοινοβούλιο, σήμερα σ

Περισσότερα

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 29 - 31 Μαρτίου

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα

«Γεωργάντεια 2024» - Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στ

Περισσότερα

Γιάννης Τρουπής: Κομβικής σημασίας ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Κόμβο Βιοοικονομίας Μεγαλόπολης

Ο κομβικός ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την επιτυχία του Κόμβου Βιοοικονομίας, του εμβληματικού έργου του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Μεγαλόπολης, επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της τεχνικής συνάντησης του Προέδρου του κ.

Περισσότερα

Κατώτατος μισθός: Πώς διαμορφώνονται τριετίες και επιδόματα με την αύξησή του

Πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα στο υπουργικό ότι από την 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί και θα φτάσει τα 830 ευρώ.

Περισσότερα

Ο Τσέτσιλας σφυρίζει τον Αστέρα στις Σέρρες

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας ορίσθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες με τον τοπικό Πανσερραϊκό για την δεύτερη αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League.

Περισσότερα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται στα 830 ευρώ

Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα αναφορικά με τον κατώτατο μισθό είπε:

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος το Σάββατο στον Δήμο Τρίπολης

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Περισσότερα

Έκτακτο: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Την ομόφωνη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της, Τζωρτζίνας ανακοίνωσε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έπειτα από μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία που διήρκησε περίπου 1

Περισσότερα

Κλειστά τα σχολεία στην Ηλεία μετά τον σεισμό των 5,7 Ρίχτερ

Προληπτικά κλειστά παραμείνουν τα σχολεία στην Ηλεία μετά το σεισμό των 5,7 Ρίχτερ.

Περισσότερα

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης - Αθώα η μητέρα της

Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού κατά πλειοψηφία και αθώα τη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό.

Περισσότερα

Σελίδες