Διασυλλογικοί Αγώνες Κυπέλλου - 35 χρόνια ΚΟΑΤ

Διασυλλογικοί Αγώνες Κυπέλλου - 35 χρόνια ΚΟΑΤ

Νοέμβριος 16, 2019 - 09:45
0 σχόλια

Στα 35 χρόνια της πορείας του ΚΟΑΤ είναι αφιερωμένη φέτος η 13η διοργάνωση των διασυλλογικών αγώνων του ετήσιου θεσμού του ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΟΑΤ. 

Ο ΚΟΑΤ οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες, για τη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης των Διασυλλογικών Αγώνων Κολύμβησης, στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης.

Οι αγώνες τελούν υπό την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα διεξαχθούν στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019.

Οι αγώνες κάθε χρόνο προσελκύουν αριθμό περισσότερων από 500 αθλητές και άλλους τόσους επισκέπτες γονείς, συνοδοί και παράγοντες της κολύμβησης, με αποτέλεσμα τη σημαντική μόχλευση, όπου με κορωνίδα τον αθλητισμό, η οικονομία των υπηρεσιών του τουρισμού βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη για το διήμερο διάρκειας των εκδηλώσεων. 

Πολύ σημαντική η υποστήριξη και από τη νέα Δημοτική Αρχή, αρωγός σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων που στηρίζουν την οικονομία της πόλης μας. 
 
                                                                                                                          
Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος                                              Η Γεν. Γραμματέας 
Καλαθά Χριστίνα Λούτου                           Κορομηλά Ευγενία 
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.