Επικαιρότητα

Latest

Κώστας Τζιούμης: Τι φοβάται δηλαδή ο δήμαρχος και αποκλείει κάποια ΜΜΕ;

Διαβάστε την δήλωση του Κώστα Τζιούμη επικεφαλή του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο» σχετικά με τον αποκλεισμό των ΜΜΕ:

Περισσότερα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πιστή στη δέσμευσή της στους πολίτες

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη μεγάλη της εμπειρία και την αποδεδειγμένη δυνατότητά της να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα είναι έτοιμη να υλοποιήσει μια μεγάλη δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.

Περισσότερα

Ανήκουστες τακτικές από τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή προς τα ΜΜΕ

Ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής συμπεριφέρεται στα ΜΜΕ με τέτοιο τρόπο που δεν αρμόζει σε δήμαρχο, ωστόσο ετούτη τη φορά το ποτήρι ξεχείλισε.

Περισσότερα

Τρία νέα έργα άρδρευσης δίνουν πνοή στον Δήμο Τρίπολης

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο ΠεΣυ, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας εισηγήθηκε τρία θέματα που έχουν να κάνουν με αρδευτικά έργα στην Αρκαδία: ένα στην Ασέα, ένα

Περισσότερα

Συνάντηση του ΠΙΣ με τον υπουργό Υγείας για τις συμβάσεις ΕΟΠΠΥ

Οι συμβάσεις των ιατρών ειδικότητας με τον ΕΟΠΥΥ ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.) με τον Υπουργό Υγείας κ.

Περισσότερα

Κίνημα Αλλαγής: Ποια πρόσωπα «παίζουν» για τη θέση του γραμματέα

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ολοκλήρωση της διάταξης μάχης της Κεντροαριστεράς μετά το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Περισσότερα

Βασικός ο Παπαγγελής, ήττα για την Καλλιθέα από τον ΟΦΗ

Μία ακόμα συμμετοχή στο βασικό σχήμα της Καλλιθέας για το πρωτάθλημα της Football League πραγματοποίησε ο Αρκάς αριστερός μπακ-χαφ Γεράσιμος Παπαγγελής στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο "Ελ Πάσο".

Περισσότερα

Οι μετεωρολογικές συνθήκες και το μικροκλίμα στο όρος Μαίναλο

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κυριών Βυτίνας διοργανώνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη εκδήλωση με θέμα: ΄΄Οι μετεωρολογικές συνθήκες και το μικροκλίμα στο όρος Μαίναλο’’.

Περισσότερα

Σελίδες